رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به همراه سرپرست اداره پاسخگویی به پرسش های دینی شعبه اصفهان با رئیس مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام چهارباغ دیدار و گفتگو کرد

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین عبدالامیر خطاط رئیس مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام چهارباغ گزارش کوتاهی از فعالیت های مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام در زمینه پاسخگویی به پرسش های دینی ارائه کرد و گفت: با توجه به موقعیت مکانی مناسب این مدرسه در فصل های مختلف میزبان همشهریان و مسافران زیادی جهت پاسخگویی به شبهات و سووالات شرعی می باشیم.
در ادامه این دیدار حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به ضرورت پاسخگویی و در دسترس بودن علما و کارشناسان دینی گفت: متأسفانه امروزه مشکلات و محدودیت ها مانع از ارائه این خدمت به نحو مطلوب شده است.
وی در ادامه افزود: درگذشته مدارس علمیه و منازل علما پناهگاهی برای مردم جهت رفع شبهات و پاسخگویی به مردم بوده است.
رئیس میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن گفت: تکمیل فرم پرسش نامه از طرف مراجعین باعث بهره گیری بهتر در برنامه ریزی و تحلیل های آینده و دست یابی به یک بانک جامع از نیاز و مسائل مبتلا به جامعه خواهد شد.