به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی مقدم، مدیر اجرائی و مدیر بخش تلفنی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی شعبه خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: این مرکز به همت هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی خراسان و ریاست محترم مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین مخدوم و هم‌چنین پیگیری‌های ریاست محترم دفتر تبلیغات اسلامی خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعودی و رئیس این مرکز جدیدالتأسیس، حجت‌الاسلام والمسلمین عیسی‌نژاد، تاسیس گردید.

این کارشناس پاسخگویی دینی، در مورد افتتاح مرکز یاد شده عنوان کرد: مراسم افتتاح این مرکز با حضور آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه‌ی محترم مشهد مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه‌ی علمیّه‌ی قم و حجت‌الاسلام والمسلمین مخدوم رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در روز پنج‌شنبه 25 دی‌ماه 1393 از ساعت 8:30 الی 11 در محل نمایندگی پاسخگویی به سؤالات دینی خراسان رضوی واقع در میدان صاحب‌الزمان مشهد برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی مقدم در پایان یادآور شد: این مرکز در راستای توسعه و ارائه خدمات پاسخ‌گویی به سؤالات و نیازهای روزافزون جامعه دینی و مخاطبان منطقه‌ای در شرق كشور، به ویژه جوانان كشور افتتاح شد.