حضرت آیت الله سیستانی به پرسشی درباره استخاره پاسخ داده اند.

1- پرسش: آیا برای ازدواج نیازی به استخاره می باشد؟

پاسخ: قدر متیقّن ازموارد استخاره مورد تحیّر و تردید و نرسیدن به نتیجه علیرغم مشورت است.

2- پرسش: آیا استخاره به طریقی که امروزه در میان ما متداول است، شرعاً وارد و پسندیده است؟ و آیا تکرار آن ضرری دارد اگر با تصدّق همراه شود تا با خواسته استخاره کننده، برابر گردد؟

پاسخ: استخاره به هنگام حیرت و تساوی احتمالات و رجحان نداشتن یک احتمال، به قصد رجاء انجام می شود آن هم پس از فکر و مشورت، اما تکرار آن به سبب حیرت، صحیح نیست مگر در صورت تغییر موضوع و دادن صدقه به مقدار از مال..