با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
نكته اول اينكه اگر از دخول لذت نمي برد به اين معنا نيست كه حتما نقطه g ندارد، بلكه شايد عوامل ديگري داشته باشد، لذا بررسي آن لازم است.
اولين احتمالي كه در مورد ارضا نشدن همسرتان به ذهن مي آيد اين است كه شايد رابطه جنسي شما با همسرتان، به صورت كامل و صحيح انجام نمي شود، لذا احساس لذت جنسي نمي كند. توضيحش هم اين است كه در هنگام رابطه جنسي، مردها به راحتي به ارگاسم و اوج لذت جنسي مي رسند و مني از آنها خارج مي شود و لذت كامل جنسي مي برند، اما زنها براي رسيدن به اوج لذت جنسي احتياج به زمان بيشتري دارند، و لازم است كه مرد براي تحريك جنسي همسرش به تحريك نقاط حساس زن بپردازد تا او هم به لذت جنسي كامل برسد، حتي در خيلي مواقع، با وجود اينكه دخول هم صورت مي گيرد اما زن به اوج لذت جنسي نمي رسد، در اين مواقع زن بايد قبل از اينكه دخول صورت بگيرد مثلا توسط دستان همسرش به اوج لذت برسد، يعني مرد با تحريك دستگاه تناسلي زن و ناحيه كليتوريس آن، زن را به اوج لذت برسد. البته لازم نيست كه اين كار حتما توسط شما انجام شود بلكه همسر شما مي تواند مديريت رابطه جنسي را ( حداقل مقداري از آن را) خودش به دست بگيرد، به عبارت ديگر ايشان خودش را از طريق بدن شما ارضا كند. نكته مهمي كه بايد به آن دقت كنيد اين است كه زن و شوهر مي توانند از تمام بدن يكديگر لذت ببرند و اشكال شرعي هم ندارد و حلال است، لذا زن مي تواند با ماليدن قسمتهاي حساس بدنش ( يعني ناحيه كليتوريس و همان قسمت شهواني دستگاه تناسلي اش) به بدن همسرش خودش را ارضا كند. براي اين كار زن مي تواند مثلا به حالت اسب سواري روي بدن همسرش سوار شود و قسمت حساس ناحيه تناسلي اش را به پا يا ساير اعضاي بدن همسرش بمالد، با اين كار، زن شديدا تحريك مي شود و به اوج لذت جنسي مي رسد. هم چنين بايد در مورد روابط جنسي خودتان، با همديگر صحبت داشته باشيد و آن چيزهايي كه براي شما لذت بخش است را به همسرتان بگوييد تا او بتواند شما را كاملا ارضا كند، واقعيتش اين است كه خيلي از مردها و زن ها، در مورد روابط جنسي، اطلاعات زيادي ندارند و به همان دانسته هاي عمومي كم اكتفا مي كنند. براي اينكه لذت جنسي كامل در روابط جنسي، براي طرفين ايجاد شود بايد نكات و اصولي را طرفين، مخصوصا مردها بلد باشند و رعايت كنند. كارهاي مقدماتي و اوليه اي مثل نوازش، صحبت هاي تحريك كننده، نوازش و مالش قسمت هاي حساس بدن، بايد بدون عجله و با حوصله و آرامش انجام شود تا طرفين، مخصوصا زنها به اندازه كافي تحريك و ارضا شوند، كه اينها را اگر شما و همسرتان بلد نيستيد بايد درصدد يادگيري و رعايت آنها باشيد. بعد از اينها بايد تير خلاص زده شود و آن حالت ارگاسم و اوج لذت براي هر دو طرف ايجاد شود، كه اين حالت شايد بدون دخول هم براي هر دو طرف ايجاد شود، و تا آن حالت ايجاد نشود تنش جنسي شخص، برطرف نخواهد شد، كه معمولا مردها خيلي راحت به اوج لذت مي رسند، ولي زنها شايد مشكلاتي داشته باشند. به هر حال شما بايد در رابطه جنسي به اوج لذت برسيد، و نبايد بي خيال اين مسئله بشويد و درباره آن كوتاهي و پنهان كاري كنيد، در اين باره هر كاري كه با همسرتان در موقع رابطه جنسي انجام بدهيد اشكال ندارد، و مي توانيد همان كاري را كه در بالا توضيح داده شد انجام دهيد، مهم اين است كه به ارگاسم برسيد. شما كارهايي كه گفته شد را انجام بدهيد و همسرتان هم همان كاري كه گفته شد را انجام بدهد و خودش را ارضا كند، سپس شما دخول را هم انجام بدهيد، در اين صورت هر دو به اوج لذت رسيده ايد.
اگر همه كارهاي لازم را همسرتان انجام داد و كاري كه گفته شد را هم انجام داديد اما باز هم مشكل داشتيد باز هم با ما مكاتبه كنيد، و احتمالا بايد به يك مشاور و روان شناس خانواده مراجعه كنيد. در هر صورت اين چيزها راه حل دارد و حل شدني است و نبايد به خاطر اين چيزها طلاق بگيريد، بلكه بايد به دنبال حل آن باشيد.
براي كسب اطلاعات بيشتر، مي توانيد به كتاب هاي زير مراجعه فرماييد:
الف. مشاوره جنسي و زناشويي، نوشته علي اسلامي نسب، از انتشارات نسل نوانديش؛
ب. درمان هاي جنسي، نوشته علي اسلامي نسب، از انتشارات نسل نوانديش.

موفق باشید.