حکم خالکوبی یا تاتو کردن در اسلام برای زن و مرد چیست ؟ میشه با خالکوبی نماز هم خواند؟
برای زیبا باشه حرام است ؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
لطفا سوالات فقه و احکام شرعی خود را با ذکر مرجع تقلید به سامانه پیامکی مرکز با شماره 30009640 و نشانی اینترنتی http://30009640.ir/sms/ بدون نیاز به ثبت نام ارسال نمایید و یا با شماره تلفن 096400(بدون کد) تماس بگیرید.
اما سوالات غیر شرعی در زمینه های مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همین آدرس ارسال نمایید تا پاسخگوی شما باشیم.