سلام خسته نباشید امیدوارم نامه ی منو تا اخرش بخونید پسری هستم 20 ساله اهل هر گناهی که بگید هستم بجز لواط زنا دزدی ربا -من نماز نمیخونم یا اگی هم بخونم سبک میشمارم نمازمو دلبخواهی میخونم نماز صبحمو یا اصلا نمیخونم یا هر صد سال یه بار میخونم اونم قضا کلی نماز و روزه ی قضا به گردنمه به پدر و مادرم احترام نمیگذارم حتی اعصابم خورد شه کتکشون هم میزنم خیلی من بدبختم و پستم حتی کارم بجایی کشیده که به پدر ومادرم فحش هم میدم که روزی هزار بار ارزوی مرگ میکنم برای خودم فیلم های مستهجن هم نگاه میکنم اهل استمنا هم هستم غیبت هم میکنم فراوان دروغ میگویم بسیار اهل نجاست و طهارت هم نیستم درسم رو هم رها کردم و دیگه نمیخونمش پدر ومادرم روزی هزاران بار نفرینم میکنند بخاطر کارهایم فحش های زننده و رکیک هم میدهم من خیلی پست وکثیف هستم والان اینو چند وقتو تو خودم حس میکنم اما هیچکس پیشم نیست که کمکم کنه پیش کی برم چیکار کنم از خودم متنفرم تازه فهمیدم که همه ی ما ها یه روز میمیریمو هر کی حسابش جدا فهمیدم که دنیا ارزش هیچی رو نداره وهرکاری که کردم مثل تف سر بالا به خودم برگشته نمیدونم چجور از تو این گناهام در بیام توشون گیر کردم نمیدونم چجور برگردم به پیش درگاه خدا چجور توبه کنم من حتی یک خط قران خوندنو بلد نیستم ایا خدا توبمو میپذیره با این همه گناهان سنگین از گناهان کبیرم چطور طلب مقفرت کنم نمیدونم هیچ وهیچ از همه ی کارهام پشیمونم اما نمیدونم چطور جبرانشون کنم ایا راه برگشت هست مغزم به هیچ کار نمیکنه بس گناه کردم....نمیدونم یه چیزی تو درونم بهم میگه خدا تو رو هیچ وقت نمیبخشه این حس همیشه باهامه ارزوی مرگ برای خودم میکنم....من هیچ جایی تو این دنیا ندارم چطور برگردم میخوام یه مسلمون واقعی شم مثل ایت الله العظمی بهجت ره پاک ترین انسان روی کره ی خاکی ....من مردم ازار هم هستم همه ی همسایه از دستم به ستوه امدن و هر روز پیش خانواده شکایتم میکنند شدم مایه ی خفت پدر ومادرم........کمکم کنید لطفا بهم راهکار ی نشون بدید که چیکار کنم و چه کنم-ببخشید سرتونو درد اوردم-ممنون

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
گرچه منزل بس خطرناك است و مقصد ناپديد هيچ راهي نيست كان را نيست پايان، غم‌مخور
در آغاز لازم است پيامي كه خداوند از طريق پيامبرش براي بندگان گناهكار خود فرستاده بشنويد:«(اي رسول ما) به آن گروه از بندگانم كه با گناه‏ كردن ، بر نفس خويش ظلم و ستم روا داشته اند، بگو: هرگز از رحمت بي‏منتهاي خدا نا اميد مباشيد. چه آن كه خداوند همه گناهان شما را ( در صورت توبه ) خواهد بخشيد، كه او خدايي بسيار آمرزنده و مهربان است.»(1) شاعر گويا همين پيام را در قالب شعر چنين بيان كرده است:
غرق گنه نا اميد مشو ز دربار ما كه عفو كردن بود در همه دم كار ما
بنده شرمنده تو ، خالق بخشنده من بيا بهشتت دهم مرو تو در نار ما
توبه شكستي بيا، هر آنچه هستي بيا اميدواري بجو ز نام غفار ما
پرسشگر گرامي ! نامه ات را با دقت تا آخر خوانديم، وقتي اين جمله را مي خوانديم « اهل هر گناهي كه بگيد هستم»، به ياد جواني افتاديم كه آمده بود نزد پيامبر اكرم(ص) حرف هاي شما را مي زد. او كه داشت گريه مي كرد، خدمت رسول خدا (ص) رسيد و گفت: اي رسول خدا! به دادم برس.
- چه شده؟
اي رسول خدا! هيچ گناهي نيست كه من انجام نداده باشم، ولي الان پشيمانم. اگر توبه كنم خداوند توبه ام را قبول مي كند و مرا مي بخشد؟
فرمود: «آيا پدر يا مادرت زنده هستند؟ گفت: بله، پدرم زنده است.حضرت فرمود: برو به او نيكي كن تا آمرزيده شوي.
وقتي او راه افتاد، پيامبر(ص) به اصحابش رو كرد و فرمود: كاش مادرش زنده بود، اگر او زنده بود و به او نيكي مي كرد، زودتر آمرزيده مي شد.»(2)
عزيز گرامي ! كليد بهشت و جهنمت دست پدر و مادرت است، به آنان محبت كن ، تا از خدا محبت ببيني، به آنان نيكي كن ، تا مورد عنايت و دعاي خير رسول خدا (ص) و ائمه اطهار (ع) و امام زمان (ع) قرار بگيري. پيامبر اكرم (ص) فرمود: هر كسي به پدر و مادرش به خاطر رضاي خدا خدمت كند و نگاه محبت آميز به آنان داشته باشد، خداوند براي هر نگاه شان ثواب يك حج قبول شده در نامه اعمال شان مي نويسد. شخصي كه حرف هاي حضرت را گوش مي داد، پرسيد: يا رسول الله! اگر فردي يك روز صد مرتبه برود پدر يا مادرش را ببيند و به آنان محبت و خدمت كند چي؟ آيا خداوند ثواب صد حج را به او خواهد داد؟ حضرت فرمود: اگر روزي صد هزار مرتبه هم برود به آنان نگاه محبت آميز داشته باشد ، خداوند هم ثواب صد هزار حج قبول شده را در نامه اعمالش مي نويسد.
بزرگترين گناه شما – كه در درجه اول بايد از آن توبه عملي كني تا درهاي رحمت خدا به سوي شما باز شود، بي حرمتي نسبت به پدر و مادر است. تا اين مشكل را حل نكني، مشكلات ديگر حل شدني نيست. زيرا امام صادق (ع) فرمود: هر كسي با حالت خشم و غضب به پدر و مادرش نگاه كند، نماز و روزه آن شخص قبول نيست. حتي اگر پدر و مادرش به او ستم كرده باشند.(3) خداوند در قرآن احترام و احسان به پدر و مادر را در رديف اطاعت و بندگي خود قرار داده است، (4) در روايات بي حرمتي به آنان در رديف بي حرمتي به پيامبر اكرم (ص) و بي حرمتي به خدا شمرده شده است. پيامبر(ص) فرمود: "كسي كه پدر و مادر خود را ناراحت كند، خداي را به غضب در آورده است."(5)
و در حديث ديگري از آن حضرت نقل شده : "كسي كه والدين خود را بيازارد، مرا اذيت كرده و كسي كه مرا بيازاد، خدا را آزار داده ، و آزار كننده خدا ملعون است".(6) و فرمود : رسول خدا فرمود: ملعون است، ملعون است كسي كه پدر يا مادرش را بزند و يا مورد عاق آنان قرار گيرد.(7)
اي عزيز گرامي ! يكسره شكر گزار خدا باش، زيرا اگر نور رحمت او در دل شما نمي درخشيد، هرگز از لحاظ روحي متحول نمي شدي و موفق به توبه نمي گشتي. خدايي كه شما را موفق به توبه كرد، در صورت توبه حقيقي و عملي ، قطعا توبه ات را مي پذيرد و همه گناهان شما را مي بخشد. آري «هر درد و مرضي، دارويي دارد ، داروي گناهان هم، توبه و استغفار است». (8) پس اگر كسي مرتكب گناه يا گناهاني شود، كبيره باشد يا صغيره، كم باشد يا زياد، ولي پشيمان شده باشد و توبه حقيقي نمايد و به درگاه خداوند استغفار كند، خداوند توبه او را مي پذيرد و گناهان او را مي بخشد.
توبه صفحه قلب را از آلودگي پاك و تيرگي را به روشنايي مبدل مي سازد.
نوشته اي: كه مي خواهم مسلمان واقعي شوم و.. بله ، خداوند به لطف خود راه را بازگذاشت. آيا داستان فضيل بن عياش را نشنيده اي؟ او كه از راهزنان و رئيس دزد هاي راهها و سر گردنه ها بود. اين مرد شرور خراساني در شرارت شهره شده بود. او امنيّت را از مردم، به ويژه مسافرين سلب نموده بود. شبى كه براى ربودن دخترى ، از پشت بام همسايه منزل آن دختر، خواست عبور كند ، در نيمه شب صداى تلاوت قرآن را از همسايه شنيد. او آيه 16 سوره حديد را مي خواند . يعني آيه شريفه« أَ لَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ ...» آيا وقت آن نرسيده است كه دل هاى مؤمنان در برابر ذكر خدا و آنچه از حقّ نازل كرده است،تسليم و خاشع گردد؟! فضيل با شنيدن اين آيه تكاني خورد ، به خودش گفت: چرا وقت آن رسيده است . برگشت ، از همه گناهان توبه كرد، محضر امام صادق(ع) رسيد. پيش آن حضرت شاگردي كرد، و يكي از علماي بزرگ و ، و زهاد و تقوا پيشگان معروف گشت.(9) اميدواريم با مطالعه بيشتر و كسب شناخت و معرفت زيادتر و عمل به واجبات و تر گناهان و جبران گذشته ها و پايبندي به نماز اول وقت، به هدف و مقصود خود برسيد. اگر راهنمايي بيشتري خواسته باشيد ، مي توانيد مجددا براي ما نامه بفرستيد و يا با شماره 09640 بدون كد و پيش شماره،
با كارشنان اين مركز تلفني صحبت كنيد.
پي نوشت ها :
1. زمر( 39)، آيه 53-54.
2. محمد باقر كمره‏اى، آداب معاشرت- ترجمه جلد شانزدهم بحار الانوار، ناشر اسلاميه‏، ج 1، ص 53.
3. محدث نوري، مستدرك الوسايل ، مؤسسه آل البيت، قم 1408 ش، ج 15، ص 195.
4. همان، ج15، ص204.
5. بقره (2)، آيه 83.
6. حسن بن ابي الحسن ديلمي، ارشاد القلوب، ناشر دار الشريف الرضي للنشر، 1413 ق، ج1، ص176.
7. محمد باقر كمره‏اى، آداب معاشرت، ج 1، ص 55.
8. محمد بن الحسن الحر العاملي، وسائل الشيعه، مؤسسة آل البيت، قم، 1409 ه.ق، ج 14، ص 243.
9. تفسير طبري، ذيل تفسير آيه 16 سوره حديد، و ترجمه تفسير مجمع البيان، انتشارات فراهاني، سال نشر1360 ش، ج 24، ص 227.
موفق باشید.