به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی:
پاسخ به شبهات دینی در نمایشگاه بین المللی کتاب

در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی اقدام به راه‌اندازی غرفه‌ای برای پاسخگویی به سؤالات پرسشگران کرده که با وجود گذشت تنها3 روز از آغاز نمایشگاه، با استقبال خوب پرسشگران در گروه‌های سنی و تحصیلاتی مختلف روبه‌رو شده است.
به گزارش روابط عمومی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین وحیدرضا ملکی مسئول غرفه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی از حضور فعال این مرکز در بیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب خبر داد و گفت: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیش از 12کارشناس متخصص در حوزه‌های قرآن و حدیث، اعتقادات و کلام، تاریخ اسلام، اخلاق، مشاوره و احکام شرعی پاسخگوی سؤالات مراجعین محترم از سراسر کشور است.
وی با اشاره به ضرورت حضور مرکزملی پاسخگویی به سوالات دینی در بیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: از آنجا که بازدید‌کنندگان نمایشگاه کتاب بیشتر از قشر فرهیخته و دانشجو هستند که سؤالاتی در حوزه دین دارند، و با توجه به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند که: "پاسخ به سوالات و شبهات دینی نسل جوانان از ضروریات امروز جامعه است "، مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی از سال 86 تصمیم به حضور درنمایشگاه کتاب گرفت و از همان ابتدا با استقبال گسترده و پرشور پرسشگران مواجه شد وبرهمین اساس امسال نیز با12کارشناس این مرکز در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور یافته است.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی با بیان اینکه 80 درصداز مراجعه‌ کنندگان به این مرکز را جوانان تشکیل می دهند گفت: امسال3غرفه برای پاسخگویی حضوری به سؤالات دینی مردم در حوزه‌های مختلف در نظر گرفت شده است.
وی بیان داشت: روزانه صدها نفر پرسشگر به غرفه‌های مرکز ملی دربیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب مراجعه می‌کنند که بر‌اساس نظرسنجی‌های انجام شده اکثر پرسشگران از پاسخ‌های کارشناسان قانع شده‌اند و شبهه و سؤالشان برطرف شده است.
مسوول غرفه مرکزملی پاسخگویی به سوالات دینی درنمایشگاه کتاب تهران در پایان با اشاره به روش‌های ارتباط با مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی خاطرنشان کرد: پرسشگران می‌توانند از طریق شماره تلفن 096400، پیامک 30009640، پایگاه اینترنتی www.pasokhgoo.ir و همچنین کانون‌های گفتمان قرآنی( ( www.askquran.ir و دینی www.askdin.ir در فضای سایبر، پاسخ شبهات و سؤالات دینی خود را پیدا کنند.