سلام آیا چیزی به اسم طی الزمان گذشته و آینده وجود دارد در صورت وجود چرا هیچ کس اطلاعاتی که نادانسته باقی مانده به این طریق دست نیافته است؟

با سلام و عرض تبریک سال نو و آرزوي سال پرخیر و برکت برای شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
طىّ الزّمان يعنى زمان‏هاى بسيار طولانى را در لحظاتى كوتاه انسان بپيمايد؛ مثلًا در چند لحظه از اوّل ماه محرّم الحرام داخل در اوّل ماه صفر المظفّر گردد. ظاهرا كه چنين چيزي فقط به عنوان چند داستان نقل شده و از نظر علمي، علما بحث نكرده اند.
علامه تهراني مي نويسد:
بنده تا بحال در كتابى به اين قسم از پيمودن زمان برخورد نكرده‏ام و ميان علماء و بزرگان از اهل كمال نيز مشهور و معروف نيست.(1)
براي مطالعه بيشتر به كتاب "معادشناسى" اثر علامه حسينى طهرانى مراجعه نماييد.
پي نوشت:
1. آيةاللّه حسينى طهرانى‏، سيد محمد حسين، معادشناسى، ج 8، ص 258.
موفق باشید.