ایام فاطمیه دقیقأ از چه روزی در سال 92 شروع میشود؟
چون میخوام مراسم عقد رو قبل از ایام بگیرم

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
گرچه در كشور ما عزاي عمومي و تعطيلي تنها در يك روز و آن هم سوم جمادي الثاني اعلام شده است.
امادر هر سال چند روز قبل و چند روز بعد از سيزدهم جمادي الاولي به عنوان ايام فاطمية اوّل عزاداري مي كنند.
چند روز قبل و بعد از روز سوم جمادي الثاني نيز به عنوان ايام فاطميه دوم عزاداري مي كنند.
سيزدهم جمادي الاولي، مصادف با 5 فروردين و سوم جمادي الثاني مصادف با 25 فروردين است.
مي توانيد مراسم را بين 10 تا 21 فروردين يا پيش از 5 فروردين يا بعد25 از آن، قرار دهيد.
موفق باشید.