سلام

با تشکر از شما که همچنین جایی رو برای پاسخگویی دینی قرار دادید:

من هر چه بدنبال منبع این حدیث امام علی (ع) گشتم توی اینترنت منبعی پیدا نکردم که نکردم... لطفا راهنماییم کنید:

امام علی (ع) می فرماید :

مراقب افکارت باش که گفتارت می‌شود، مراقب گفتارت باش که رفتارت می‌شود، مراقب رفتارت باش که عادتت می‌شود، مراقب عادتت باش که شخصیتت می‌شود، مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می‌شود / بشنوید و بفهمید و باور کنید و بعد به کار ببندید.

یک جا منبع رو اینجوری زده بود که اصول کافی، جلد 4 صفحه 194 ولی منبع رو چک کردم درست نبود

علاوه بر این میخواستم بدونم که حدیث از قسمت "/" جدا میشه یا خیر؟؟؟؟

با تشکر فراوان، التماس دعا

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پرسشگر محترم چنين حديثي نيافتيم و ظاهر اين عبارات توصيه اي روانشناسانه باشد.
موفق باشید.