salam man khanomi 23 sale hastam va 3salo nime ke ezdevaj kardam hamsaramo khili dost daram vali teye tamame in sal ha hamishe be har sorati be man khiyanat karde az dorogh zena hamechi hata fahsha gari karde az lahaze jensi ta tonestam vasash kam nazashtam vali on aslan man vasash mohem nistam mesle ye dastmal ba man barkhord mikone hata moshaveram raftim asar nnadashte hata sare khiyanatesh ta paye talagham raftim vali nahazere to zendegimon tartibe asar bede na hazere joda beshim mige delam vasat misoze nemidonam bayad hi kar konam vaghean nemidonam?????????????faghat mitarsam kam biyaram khaheshan komakam konid hata nemitonam az fekre khiyanatesh biron biyam hamash jolo cheshmame faghat daram khodamo azab midam

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
خودتان مي گوييد كه ايشان حاضر نيست كه در خودش تغييري ايجاد كند، معناي اين حرف اين است كه شما بايد منتظر همين كارهاي ايشان در آينده هم باشيد، بنابراين خودتان بايد تصميم بگيريد كه مي توانيد با اين وضعيت ادامه بدهيد يا خير. بايد تمام تلاشتان را بكنيد و از افراد واسطه استفاده كنيد كه با ايشان صحبت كنند، كساني كه با او صميمي و نزديك هستند و روي او تاثير گذاري و نفوذ دارند و از اين مسائل او نيز خبر دارند. اگر توانستيد كه با صحبت كردن خودتان و افراد واسطه به نتيجه اي برسيد، كه خيلي خوب است، اما اگر نتوانستيد روي او تاثير بگذاريد و او نخواست كه تغييري در رفتارش ايجاد كند، ديگر نوبت شماست كه تصميم بگيريد، بايد ببينيد كه آيا مي توانيد يك عمر، با اين رفتار ايشان زندگي كنيد؟ اگر ايشان بخواهد همين طور با زنهاي ديگر ارتباط داشته باشد مشخص است كه زندگي كردن با او براي شما سخت مي شود. بالاخره يا بايد خودش را اصلاح كند و يا اينكه راضي به جدا شدن شود.
در مجموع براي بررسي دقيق تر زندگي اتان بايد به يك مشاور حضوري خانم مراجعه كنيد و زندگي اتان را با زواياي مختلفش براي او تعريف كنيد، تا به شما كمك كند كه بتوانيد تصميم دقيق تري براي ادامه زندگي يا جدايي و طلاق بگيريد. اگر واقعا به اين نتيجه رسيديد كه ادامه زندگي خيلي سخت است و يا اينكه غير ممكن است، به صورت جدي به گزينه طلاق فكر كنيد. طلاق گرفتن و جدا شدن زن و شوهر، كار سختي است، اما اگر لازم باشد بايد حتما اين كار صورت بگيرد. شايد شما بتوانيد ازدواج دوم موفق تري داشته باشيد، حتي اگر مجرد هم بمانيد شايد بهتر باشد از زندگي اي كه در آن هميشه جنگ و دعوا و پرخاشگري است. در هر صورت براي تصميم در مورد طلاق، حتما با يك مشاور خانم مشورت كنيد.
اگر تا حالا بچه دار نشده ايد به شما توصيه مي كنيم تا تكليف زندگي اتان مشخص نشده است مواظب باشيد كه بچه دار نشويد، چون اگر قرار باشد كه از همديگر جدا شويد اين بچه شرايط سختي پيدا مي كند.
موفق باشید.