یاس کبود ۞ نرم افزار پرتابل پاسخ به شبهات فاطمی ۞

مجموعه پیش رو نرم افزار پرتابلی ست که حاصل زحمات دوستان و کارشناسان کانون گفتمان قرآن می باشد.

با استعانت از خداند بلند مرتبه و کمک اساتید و دیگر دوستان مجموعه ای در برگیرنده بیش از 40 پرسش و پاسخ در باب حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها تقدیم شما خوبان میشود.

این اثر شامل موضوعاتی چون : مساله فدک ، نحوه شهادت بزرگ بانوی اسلام ، دلایل اختفای قبر ایشان ، عصمت حضرت زهرا و مقام اهل بیت بر اساس سوره دهر و ...می باشد.

پیوستاندازه
یاس کبود ۞ نرم افزار پرتابل پاسخ به شبهات فاطمی ۞تعداد دانلود 2662 2.16 مگابایت