با سلام
می خواهم بدانم آیا شب یکشنبه(شنبه شب) زمان مناسبی برای آمیزش جهت بارداری می باشد یا خیر؟
البته با استفاده از سایت ها و کتب مختلف از زمان های مناسب و نامناسب آن خبر دارم
ولی در هیچ جا حرفی درباره شب یکشنبه به میان نیامده؟

با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
اسلام براي سلامت جسمي و روحي و رواني ، فكري و ذهني و ...فرزند، دستور العمل‌هايي براي زمان و مكان و چگونگي آميزش و ... دارد. از جمله در معارف ديني آمده است كه جماع در شب‏هاي دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه و جمعه بعد از نصف شب؛ هم چنين عصر روز جمعه خوب است. از نزديكي كردن در شب هاي چهارشنبه و شب اول ماه (غير از شب اول ماه رمضان كه مستحب است) و وسط و آخر ماه قمري و نيز در ساعات اول شب و شب هاي ماه گرفتگي و طوفان هاي شديد پرهيز داده است. البته آن چه كه در روايات مكروه شمرده شده، عقد و ازدواج و انعقاد نطفه است، نه صرف آميزش. ممكن است جهت و علتش آن باشد كه در زمان قرار گرفتن قمر در برج عقرب, يا ساعات و شب هايي كه مكروه اعلام شده تشعشعاتي از ماه ساطع گردد كه براي نطفه و جنين مضر باشد.
مهم ترين مواردي را كه همبستر شدن جهت انعقاد نطفه ( نه صرف آميزش ) مكروه شمرده شده به قرار زير است:
1- جماع در شب و روزي كه ماه و خورشيد گرفته است.
2- هنگام غروب خورشيد.
3- هنگام طلوع فجر تا طلوع آفتاب.
4- شب اول ماه غير از ماه رمضان.
5- در شب آخر ماه.
6- آميزش كردن بعد از محتلم شدن مگر آن كه پيش از آميزش ادار كند، آلت تناسلي را بشويد و غسل كند يا وضو بگيرد.
7- جماع در جايي كه كودكي باشد كه به آنها نگاه كند يا سر و صداي آنها را بشنود، هر چند چيزي متوجه نشود.
8- نگاه كردن به عورت زن هنگام جماع.
9- جماع به صورت عريان.
10- جماع زير آسمان.
11- جماع رو به قبله و پشت به قبله.
12- آميزش هنگامي كه شكم پر است.
13- جماع در فرصت بين اذان و اقامه نماز كه مخصوص اعمال عبادي است.
14- جماع بدون وضو يا غسل.
15- جماع در شب عيد قربان.
16- جماع در شب عيد فطر.
مكروهاتي كه ذكر شده از كتاب « حليه‏المتقين علامه مجلسي» باب چهارم، فصل هاي اول تا پنجم آن بر گرفته شده. همه آن ها در كتاب ها و روايات آمده است. البته برخي از آن ها ممكن است از جهت سند مشكل داشته باشد، ولي بسياري از آن ها سند معتبري دارند.
بنا بر اين شب يكشنبه جزء موارد مكروه نيست؛ مگر آن كه آميزش در آن شب مصادف با يكي از وضعيت ها و مناسبت هاي شانزده گانه ذكر شده باشد؛ همچنين جزء موارد مستحب هم نيست لذا ايرادي براي بارداري وجود ندارد.
موفق باشید.