من درکودکی خودارضایی میکردم . بدون اینکه بدونم اینکار گناهه. وقتی فهمیدم سعی کردم دیگه انجام ندم. اما عادت کرده بودم. همیشه که انجام میدادم بعدش میرفتم نماز میخوندمو التماس خدا میکردم که منو ببخشه. ولی باز تکرار میکردمو باز التماس و گریه میکردم که منو ببخشه. تا اینکه بعد چن سال این عادتو گذاشتم کنار. و واقعا میلی نداشتم به اون کار. و خجالت میکشدم که یه روزی انجام میدادم. اما الان بعد ده دوازده سال اومده سراغم. خدا قبلیا رو نمیدونم بخشیده یا نه. ولی اینا رو دیگه شاید اصلا. من خیلی اتفاقی رفتم اتاقای یاهو و با آدمای زیادی سکس چت میکردم. گاهی سکس تل. و با این کار خودارضایی میکنم. اماولله قسم من نیمخوام بد باشم. به قرآن قسم . به خود خدا قسم نمیخوام بد باشم. نمیخوام اینکارو کنم. چرا قبلا با میل خودم میومدم. اماتقریبا یه ماهه توبه کردم. اما دو سه هفته که میگذره ،میام پای سیستم نمیتونم خودمو کنترل کنم و یه چیزی منو میکشونه به چت. من برا اولین بار توو عمرم امسال فیلماو عکسای سوپر دیدم.همونایی که باهاشون چت میکنم برام میفرستادن. اما همه شون. پاک کردم. هربار آی دیمو سوزوندم و رفتم غسل کردم و زیر دوش زار زدم که خدا منو ببخش و قسم میخورم که دیگه گناه نکنم. اما بعد چن روز دوباره تکرار میکنم.الان که دارم اینارو مینویسم آی دیمو دوباره سوزوندم و توو گوگل زدم آیا خدا منو میبخشه. که این سایت اومد . خاطره ای رو خوندم . دارم الان گریه میکنم. یکی صدای منو بشنوه . من نیمخوام به قساوت قلب برسم .نمیخوام قبح گناه برام شکسته شه.همه میگن سکس طبیعیه. گناه نداره. اما خدا میگه خودارضایی گناه داره. دارم دیوونه میشم. من نمیخوام گناه کنم. نمیخوام خدارو از دست بدم. با شهوتم چیکارکنم. تورو خدا کمکم کنید. نمیخوام قبح گناه برام شکسته شه و بشه عادتم. نمیخوام. تورو به امام زمان کمکم کنید. من میخوام میلم به شهوت سردشه. من شرافت میخوام. من عزت میخوام. من با گناهام و شکستن قسمهام که هربار دس گذاشتم رو قرآن و گفتم دیگه تکرار نمیکنم، اما باز با شکستن قسمم و توبه م خودمو نابود کردم . یکی منو نجات بده. من دارم توو منجلاب گناه و شهوت غرق میشم. هرچی به خدا میگم شرایط ازدواجو برام پیش بیاره نمیکنه. دلم میخواد هم اون عکسا و فیلما و اون گفتگوهای شیطانیو ازیاد ببرم. انگار که هیچوقت تجربه نکردم. اما هرشب کابوسو اونا منو نابود میکنه. کمکم کنید. چیکار کنم تا از بند گناه خلاص شم. والله میخوام خوب باشم. من از وقتی این گناهو دارم میکنم هربار بیشتر قرآن میخونم . نماز میخونم. هرچی دعا بلدم میخونم. اما انگار شیطون در من خیلی بزرگ شده . کمکم کنید کنترلش کنم. من نمیخوام عادت کنم به گناه. و بشم اوندسته ای از آدمایی که خدا توی قرآنش گفته اونا هیچ نگه بانی دیگه ندارن و گویی پارچه ای ظلمانی روی آنها افتاده. من نمیخوام از اون دسته باشم. من میخوام پاک باشم. خدا بهم افتخار کنه .دیگه تکرار نکنم گناهو. کمکم کنید . دیگه رو ندارم برم حرم امارضا و بگم آقا منو ببخش. آخه هربار تکرار میکنمو باز میگم آقا منو ببخش. دیگه رو ندارم به امام زمان بگم شرمندم . دیگه رو ندارم به فاطمه زهرا رو بندازم. کمکم کنید.

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
توجه شما خواهر گرامي را به چند نكته ذيل جلب مي نمايم:
1. همان طور كه مي دانيد ترك كامل خودارضايي در دختران به مراتب ساده تر از پسران است و شما با كمي اقدامات عملي مي توانيد از اين گردنه محنت زا عبور كنيد. تا زماني كه به ترك كامل نايل بياييد بدانيد كه بر طبق آيات و روايات ما در بدترين شرايط هم نبايد از خدا و اولياي او نااميد شويم و شما همينك يكي از بندگان خوب خدا و محبين خوب ائمه محسوب مي گرديد، چرا كه اگر مغضوب ايشان بوديد كوچكترين احساس پشيماني به شما دست نمي داد. پس به هيچ وجه نااميد نباشيد.
2. قسم درماني به هيچ درمان خوبي براي ترك گناهان جنسي نيست، پس هيچ گاه با قسم به جنگ گناهان نرويد.
3. گناهان جنسي شما تا حدي رنگ و بوي وسواس به خود گرفته است و همان طور كه وسواس با خوددرماني يا قسم درماني درمان نمي پذيرد. وسواس جنسي شما هم به صرف خوددرماني درمان نمي پذيرد. وسواس نيازمند درمان تخصصي است و درمان آن چيزي جز دارودرماني و روان درماني نيست. به عنوان مثال اگر شما به يك روانپزشك خانم مراجعه نماييد و بدون كوچكترين خودافشايي از اضطراب و افكار پريشان خود پرده برداريد، قطعاً با كمك يك دارودرماني سبك مي توانيد مرحله اول غلبه بر مشكل خود را عملي سازيد. اين دارو ها مي توانند يك داروي خفيف ضد اضطراب و يك داروي خفيف ضد افكار پريشان (كه افكار جنسي را شامل مي شود) باشد. مصرف اين داروها شاه كليد خلاصي شما از اين عادات ناپسند مي باشد.
4. از قديم گفته اند آب را بايد از سرچشمه بست و خويشتنداري جنسي را بايد از يك مرحله جلوتر شروع كرد. مثلا اگر من و شما واقعاً خواهان خويشتنداري جنسي بي دردسر باشيم بايد در گام اول به پاكسازي جانانه محيط از ابزار و وسائل تحريك زا پرداخت. مثلا دختر 28 ساله اي مانند شما نمي تواند توقع داشته باشد كه به سايت هاي مثلاً مذهبي سري بزند ولي ناخواسته به سايت هاي مستهجن سرك نكشد. متأسفانه برخي از مراجعان ما به بهانه هاي مختلف وجود رايانه را در خانه از نان شب واجب تر مي دانند و بديهي است كه با وجود اين وسيله تحريك زا ما خواسته يا ناخواسته به گناه كشيده مي شويم. اگر عزم جزم باشد چه بسا از اساس بساط كامپيوتر را از خانه بر چينيم يا اين كه امكان دسترسي به اينترنت را به صفر رسانيم يا اين كه لااقل سرعت آن را به حداقل رسانيم يا اين كه زمان بسيار محدود و از پيش تعيين شده اي را براي كارهاي ضروري يارانه اختصاص دهيم. مثلاً با خود تعهد نماييم كه من در 24 ساعت فقط 10 دقيقه به چكاب ايميل خود مي پردازم و بلافاصله كامپيوتر را خاموش مي كنم. البته هر چقدر پاكسازي جانانه تر باشد خويشتنداري ساده تر است. توصيه مي شود تا حد امكان به وسايل تحريك زا رحم نكنيد و كوچكترين دلسوزي براي حضور آنان در خانه نداشته باشيد.
5. تنهايي و احساس تنهايي، بستر مساعدي براي گناهان جنسي فراهم مي آورد. بايد به گونه اي برنامه ريزي كرد تا وقتي براي سر خاراندن نداشته باشيم. مي توان انواع و اقسام فعاليت هاي مثبت را در اين برنامه جاي داد و زماني را براي تنهايي و به تبع آن گناهان جنسي باقي نگذاشت.
همان طور كه مي دانيد ترك گناهان جنسي آن هم براي دختران زياد دشوار نيست و شما مي توانيد در گام اول به نزديكترين درمان گاه محل سكونتتان سري بزنيد و با مراجعه به روانپزشك يا حتي پزشك عمومي به مصرف با نشاط و با انگيزه داروهاي سبك ضد اضطراب (اضطراب سهم عمده اي در گناهان جنسي دارد ) و ضد افكار پريشان بپردازيد.
موفق باشید.