با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما و سپاس از ارتباط تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
كتاب هاي زيادي در بازار به عنوان تعبير خواب وجود دارد اما نمي شود به هيچ كدام صددرصد اعتماد كرد زيرا همان گونه كه افراد با يكديگر فرق مي كنند خواب ها و تعبير خواب آنان نيز با يكديگر متفاوت است و براي فهميدن تعبير واقعي بايد به كسي كه علم تعبير خواب دارد مراجعه شود.
چند نمونه از كتاب هاي تعبير خواب خدمت تان معرفي مي شود:
- تعبير خواب امام جعفر صادق عليه السلام
-تعبير خواب دانيال نبي عليه السلام
- تعبير خواب يوسف نبي عليه السلام
- تعبير خواب اسماعيل بن اشعث
- تعبير خواب خالد اصفهاني
- تعبير خواب محمد بن سيرين
- تعبير خواب ابراهيم كرماني
- تعبير خواب جابر مغربي
- تعبير خواب ابن عباس
- تعبير خواب جاحظ
- تعبير خواب علامه مجلسي (ره)
- تعبير خواب منوچهر مطيعي تهراني
- تعبير خواب فرويد
- تعبير خواب آنلي بيتون
و...
اما بهترين كتاب تعبير خواب "تعطير الانام في تعبيرالمنام" تاليف شيخ عبدالغني نابلسي انتشارات شريف رضي به زبان عربي است.
براي تعبير خواب نمي شود يك منبع كامل معتبر معرفي كرد چون تعبير خواب هم فن دقيق و ظريفي است كه نياز به هوش و ذكاوت و تجربه زياد دارد تا بتواند خواب را درست تطبيق با معيارها كرده و تفسير نمايد و پاره اي از خوابها هم مربوط به آينده هست نياز به تاويل دارد كه كار آساني نيست بلكه كار انسانهايي است كه چنين علمي از سوي خدا به آنان افاضه شده باشد و اكتسابي نيست. لذا گفته اند تعبير خواب در درجه اول كار پيامبران و معصومان است و در مراتب بعد كساني كه به نحوي مورد عنايت خاص الهي واقع شده و چنين علمي به آنان افاضه شده است.
-براي تعبير خواب مي توانيد به آيت الله روحاني امام جماعت مسجد امام حسن عسكري عليه السلام در قم مراجعه يا با شماره تلفن(02517742104)شب ها ساعت 10:30 تا 11:30 تماس بگيريد.
موفق باشید.