باسلام.من وقتی بعد اذان صبح میخوابم جنب میشم.امروزم که ماه رمضانه جنب شدم در خواب منیع از من خارج میشود.روزه ام درسته؟بقیه روزای اینده چی؟مثلا من سال پیش سر همین مساله 3 بار قضای روزه گرفتم.امسالم اگه ایجوری شد باید قضاشو بکیرم؟

پرسشگر گرامي، با سلام و سپاس از ارتباط¬تان با اين مرکز و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز
لطفا سوالات فقه و احکام شرعی خود را با ذکر مرجع تقلید به سامانه پیامکی مرکز با شماره 30009640 و نشانی اینترنتی http://www 30009640 ir/sms بدون نیاز به ثبت نام ارسال نمایید و یا با شماره تلفن 09640(بدون کد) تماس بگیرید.
اما سوالات غیر شرعی در زمینه های مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همین آدرس ارسال نمایید تا پاسخگوی شما باشیم