در آستانه ماه مبارک رمضان؛
نرم افزار«شهر الله» مجموعه پرسشهای برگزیده ماه مبارک رمضان در موضوعات مختلف که توسط کارشناسان این مرکز پاسخ داده شده اند را ارائه داده است
نرم افزار شهر الله

با توجه به رسالت مهم حوزه علمیه قم در جهت تبیین، تبلیغ و دفاع از آموزه های وحیانی و اسلامی که ادامه رسالت عظیم انبیاء و اولیاء الهی است و همچنین گسترش وسایل ارتباط جمعی و تبادل اندیشه ها و عقاید مختلف و نیز همجمه های دشمنان اسلام؛ پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی، امری مهم و ضروری می نماید.
مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی درجهت پاسخ به این نیاز مهم جامعه و تحقق بخشیدن به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تقویت بنیه های فرهنگی که توصیه ایشان در سال 1393 می باشد همچنین پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی نسل جوان، بابکارگیری تمامی وسایل ارتباطی روز، به عنوان بزرگترین مرکز پاسخگویی در جهان تشیع، مشغول به انجام وظیفه می باشد. بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی افتخار ثبت و ماندگار کردن فعالیت های گسترده این مرکز در عرصه پاسخگویی را در قالب، کتاب، نرم افزار (رایانه های و تلفن همراه)، ارائه مجموعه های پرسش و پاسخ به سایت های مختلف و همچنین انجام پروژه های تحقیقاتی برای نهادها ارگانهای علمی- پژوهشی و فرهنگی را بر عهده دارد.
نرم افزار«شهر الله» نمونه ای از این فعالیت ها می باشد که مجموعه پرسشهای برگزیده ماه مبارک رمضان در حوزه: قرآن و حدیث، کلام و عقاید، اخلاق و عرفان، تاریخ و سیره، مشاوره تربیتی و فقه و احکام که توسط کارشناسان این مرکز پاسخ داده شده اند را ارائه داده است. امید است این اثر علمی – دینی که اتمام آن مصادف با نیمه شعبان گردیده است، مورد قبول خداوند متعال و امام عصر (عج الله فرجه الشریف) قرار گیرد.
لینک دانلود نرم افزار