آیات عظام: امام خمینی، خامنه ای، مکارم، سیستانی، شبیری زنجانی، وحید خراسانی و صافی گلپایگانی:
اگر چه اقامه مراسم و شعائر دينى در زمانهاى مناسب از بهترين كارها و جزو مستحبات مؤكّد مى‌باشد، ولى واجب است برگزار كنندگان مراسم و عزاداران تا حد امكان از اذيّت و ايجاد مزاحمت براى همسايگان بپرهيزند. هر چند با كم كردن صداى بلندگو و تغيير جهت آن به طرف داخل حسينيه باشد.
بنابراین اگر صدای بلند گوی عزاداری، موجب اذیت همسایه ها باشد، باید بلند گوی بیرون مسجد قطع و یا صدای آن کم گردد. (1)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبه الإستفتائات، س 1446؛ سؤال تلفنی از دفتر آیات عظام: مکارم، سیستانی، شبیری زنجانی، وحید خراسانی؛ سایت آیت الله صافی گلپایگانی، احکام عزاداری.