لطفاً توضیح بفرمایید علت رفتن حمام مشترک بین زن وشوهر چیست و چه فوایدی دارد و در کل چه مسائلی باید مراعات شود
با تشکر فراوان .

با سلام و تشکر از ارتباط¬تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

حمام رفتن مشترک زن و شوهر دلیل نمی خواهد و ایشان می توانند به هر دلیلی با هم به حمام بروند. منظورتان از فایده رفتن به حمام مشترک نیز مثل فراز قبلی و بعدی برای ما معلوم نشد. لطفا منظورتان را شفاف و واضح بیان کنید تا پاسخ دهیم یا با شماره (09640) تماس بگیرید.