این نماز در کتاب مفاتیح الجنان در اول و پانزدهم و آخر ماه رجب با همان دستوری که ذکر شده است ؛ آمده است ؛ ولی من نمی دانم که دقیقاً چه ساعتی باید آن را بخوانم آیا قبل از ظهر باید باشد و یا اینکه از آنجایی که من کارمندم ؛ قبل و یا بعد از فظیلت نماز عصر من می توانم بخوانم و همان فظیلت را می برم ؟ منظور از وقت چاشت چه ساعتی است ؟

در پاسخ به دو نکته توجه کنید:
1. نماز جناب سلمان را می توانید در تمام ساعات روز بخوانید و فرقی ندارد که در چه زمانی باشد. باتوجه به این که کارمند هستید می توانید بعد از ظهر نیز این نماز را بخوانید.
2. چاشت به زمانی گفته می شود که روز نزدیک نیمه شدن است (1) به عبارت دیگر، اگر طول روز را به چهار قسمت تقسیم کنیم ، به قسمت دوم آن، چاشت گویند.
پی نوشت :
1. دهخدا، علی اکبر، لغت نامه، انتشارات دانشگاه تهران، ج 5، ص 7021.