صدقه دادن و قرآن خواندن و نذر کردن انجام شده،شخصی که خواب دیده معمولا رویای صادق میبینه و همین حالشو بدتر کرده،چون میدونه امکان داره تعبیر بشه خوابش،متشکر میشم کمک کنید
یا علی

با سلام و تشکر از ارتباط¬تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

این مرکز، تعبیر خواب نمی کند؛ اما با توجه به این که خواب های انسان می تواند در اخلاق و زندگی انسان تأثیرگذار باشد، چند نکته به اختصار اشاره می گردد:
1. امام صادق (ع) فرمود: «رؤیا، بر سه قسم است: گاهی بشارتی از ناحیه خدا است. گاهی وسیله غم و اندوه از سوی شیطان است. گاه، مسائلی است که انسان در فکر خود (در روزها هنگام بیداری) می پروراند و آن ها را در خواب می بیند». (1)
1. بیش تر انسان‏ها به دلیل دل مشغولی‏های دنیوی، از دیدن رؤیای رحمانی محروم اند و به همین جهت، همه یا بیش تر خواب هایی که می‏بینند، از دو قسم دیگر، خصوصا دل مشغولی ها، نگرانی ها، میل ها و ترس های نفسانی است.
2. به دلیل ظرافت و پیچیدگی بالای خواب ها از یک سو، و دشواری یافتن معبران واقعی و قوی از سوی دیگر، نباید خیلی روی آن ها حساس بود؛ بلکه باید نیروی خود را روی واقعیات زندگی متمرکز نمود.
3. بسیاری از خواب هایی که به ظاهر بد و نگران کننده اند، معنای خوبی دارند که معبران قوی آن را می فهمند. بنابراین، نباید نگران بود و باید این نوع خواب ها را حمل بر خیر کنیم.
4. توجه خود را بیش تر به نقاط مثبت و نورانی خواب معطوف کند و اگر خوابی برایش خیلی ناراحت کننده بود، صدقه بدهد و به زندگی و وظایف خود بپردازد.
5. یک خواب، برای افراد مختلف یا در زمان های مختلف، دارای معانی مختلف می باشد و لذا فکر نکند که معنای خواب او همان چیزی است که در کتاب های تعبیر خواب آمده است.
6. خواب خود را برای دیگران تعریف نکند؛ مگر به دلیل ضروری. خود نیز خواب خود را تعبیر به خیر کند؛ زیرا تعبیر خواب، چه از ناحیه خود و چه از ناحیه دیگران، در زندگی ما تاثیر می گذارد.
نکته پایانی:
باید ایشان بداند که حتی دیدن خواب بد، لزوما معنای بد ندارد؛ زیرا اولا ممکن است که این خواب، با القاء شیطان بوده تا ایشان را بترساند یا توجه شان را از چیز خوب و معنوی ای که در بیداری به آن دست یافته اند منحرف سازد؛ ثانیا ممکن است ناشی از حساسیت های درونی ایشان بوده باشد؛ و ثالثا همان طور که گفته شد، بسیاری از خواب هایی که ظاهر بدی دارند معنای خوبی دارند که یک معبر قوی می تواند آن را بیان کند.
ایشان باید بداند که حتی اگر قضای قطعی الهی هم مقرر شده باشد، می توان با دعا و نیایش و توسل به اهل بیت علیهم السلام ،امید داشت که تغییر می کند، چرا که در منابع دینی ما این نکته ذکر شده است امام صادق(ع) می‌فرماید: "دعا، قضای الهی را بر می‌گرداند، اگر چه قضای الهی محکم شده باشد. از این رو زیاد دعا کن که آن کلید هر رحمت و بر آوردن هر حاجت است". (2)
از امام کاظم (ع) نقل شده: "بر شما باد به دعا کردن، زیرا دعا و درخواست از خدا بلائی را که از مرحله‌قدر و قضا گذشته و جز امضای آن نمانده (یعنی تمامی اسباب آن فراهم شده، ولی هنور در خارج وجود پیدا نکرده) بر می‌گرداند". (3)
پس این خواب ها که معلوم نیست تحقق پیدا کند. ولی اگر مسئله ای به قضای الهی هم رسیده باشد ،ایشان با دعا و توسل می توانند آن را تغییر دهند و به آینده امیدوار باشند.
برای اطلاع بیشتر با بخش تلفنی به شماره 09640 تماس بگیرید.
موفق باشید و التماس دعای خیر.
پي نوشت:
1. ثقة الاسلام کلینی، کافی، ج 8، ص 90، دارالکتب الاسلامیة، طهران، 1365 ش.
2.همان ،ج 2، ص 470.
3. ترجمه تفسير الميزان‏ ، موسوى همدانى سيد محمد باقر، دفتر انتشارات اسلامى جامعه‏ى مدرسين حوزه علميه قم‏ ، قم‏ 1374 ش، ج 2، ص 55.

دیدگاه‌ها

خدا خیرتون بده واسه این مطلب ، من مدام خوابای اشقته میبینم و کل روزم درگیر تعبیرشون میشه و یه انرژی منفی به سراغم میومد... با خوندن مطالب شما و این موضوع که الزاما خواب از طرف خدا نیست بسیار اسوده خاطر شدم .. ممنون از شما