با سلام.مدت هاست که آقای سید محمد حسین طباطبایی( حافظ کل قرآن کریم در خردسالی )تقریبا از سن10،11سالگی ایشان از صحنه صدا و سیما به دورند و این در حالیست که ایشان در زمان کودکی فعالیت زیادی در صدا و سیما داشتند؛این در حالیست که اخباری که از طرف مسلمانان اهل سنت(معمولا سایت ها) میرسد این است که وی در تقریبا سن10،11سالگی خواب میبیند که دومی به خواب ایشان آمده و گفته که حق با ایشان است و سید محمد حسین سنی شده است!اگر این ادعا که بیشتر سایت های سنی دارند دروغ است
1-فعالیت اصلی وی چیست ؟2- چرا ایشان از صحنه صدا و سیما به دورند؟
باتشکر
محسن ابراهیمی

با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
چنین مطلبی صحت ندارد، افزون بر آن از طریق خواب نمی توان حق و حقیقتی را اثبات نمود، در ضمن ما از فعالیت ایشان اطلاعی نداریم.