آیات عظام: امام خمینی، خامنه ای، شبیری زنجانی، وحید خراسانی و صافی گلپایگانی: اگر موجب ضرر مهم بر بدن نباشد اشکال ندارد. (آیت الله خامنه ای زنجیر تیغ دار نباشد). (1)
آیت الله مکارم: سينه زنى و زنجير زنى از شعائر حسينى است، ولى از آسيب رساندن به بدن خوددارى شود.(2)
آیت الله سیستانی: اشکال ندارد.(3)
پی نوشت:
1. امام خمینی، استفتائات، ج3، سؤالات متفرقه، احکام عزداری، سؤال 34؛ سؤال تلفنی از دفتر آیات عظام: شبیری زنجانی، وحید خراسانی؛ آیت الله صافی، جامع الأحكام، ج‌2، س 1595‌.
2. آیت الله مکارم، استفتائات، جدید، ج3، سؤال 506.
3. سایت آیت الله سیستانی، عزاداری، سؤال 6.