با سلام و خسته نباشید
در مفاتیح برای خوردن آب باران نوشته شده بامداد و پسین خورده شود ..... منظور از بامداد و پسین چه موقعی از روز میباشد ؟
آیا بامداد بعد از طلوع آفتاب است ؟
اگر آب باران قبل از طلوع آفتاب خورده شود اشکال دارد ؟

با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

بامداد به بین الطلوعین، صلوع فجر تا طلوع آفتاب گفته می شود. (1) پسین نیز به بعد از ظهر گفته می شود. در مواردی این چنینی برای این که موثر باشد باید طبق دستور عمل شود.
پی نوشت:
1. دهخدا، علی اکبر، لغت نامه، انتشارات دانشگاه تهران، ج 3، ص 3710