با سلام
دعای “صنمی قریش“ که در آن دشمنان اهل بیت لعن شده اند، تا چه حد اعتبار دارد؟
آیا حضرت علی علیه السلام این ادعا را در قنوت نمازهای خود می خواند و بر خواندن آن مواظبت داشتند؟
آیا این روایت درست است که حضرت علی علیه السلام فرمودند :کسی که این دعا را بخواند مانند کسی است که در رکاب رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم در جنگ بدر احد و حنین هزار تیر انداخته است؟

علامه مجلسی می گوید : دعای صنمی قریش نزد شیعه مشهور است و کفعمی آن را از ابن عباس نقل کرده که امیر المومنین (ع) در قنوت نمازش می خوانده است.
بنا بر این خواندنش ایرادی ندارد. (1)
و در بحار نقل کرده که ابن عباس از علی ع روایت کرده که أَنَّهُ كَانَ يَقْنُتُ بِهِ وَ قَالَ إِنَّ الدَّاعِيَ بِهِ كَالرَّامِي مَعَ النَّبِيِّ ص فِي بَدْرٍ وَ أُحُدٍ وَ حُنَيْنٍ بِأَلْفِ أَلْفِ سَهْم‏ حضرت این دعا را در قنوت نمازش مي خوانده و فرموده خواننده این دعا بسان کسی است که در بدر و احد و حنین در رکاب پیامبر ص هزار تیربه سوی دشمن پرتاب کرده باشدامام رضا ع فرمود : مَنْ دَعَا بِهَذَا الدُّعَاءِ فِي سَجْدَةِ الشُّكْرِ كَانَ كَالرَّامِي مَعَ النَّبِيِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فِي بَدْرٍ وَ أُحُدٍ وَ حُنَيْنٍ بِأَلْفِ أَلْفِ سَهْمٍ.2 هرکس این دعارا در سجده شکر بخواند مانند کسی است که در بدر و احد و حنین همراه پیامبر ص هزار تیربه سوی دشمن پرتاب کرده باشد .

پي نوشت ها :
1. علامه مجلسی . محمد باقر. بحار الانوار . دار احیاء التراث العربی. ج 30 . ص 394 و ج 82، ص 260.
2- همان ،ج‏30،ص:394