دختر ها حق انتخاب ندارند و یا محدودند من جواب خدا رو میدونم اگه نهایتا نشد پرهیزکاری پیشه ساز . اما من بچه اولی 3تا دختر دیگه پشت سرمه . خانواده به تازگی حدود سه ساله براشون مهم شده . ارتباطات اجتماعی هم ضرورت این مو ضوع رو بیشتر می کنه پدرم خیلی سخت گیر بود صله رحم نداره نمی زاره آفتاب ما رو ببینه وقتی دانشگاه می رفتم از 11پسر 9نفر از من خواستگاری کردند . خلاصه چه خوب چه بد خواهان داشتم ولی حالا که سنم بالا رفته خیلی کم یا سنشون از من کمتره گذشته ها گذشته مشکلم اینه که من با کسی ارتباط ندارم بجز کار هرچی دعا می کنم خدا برآورده نمی کنه . سرکار همه می گن دختری به خانومی زیبایی مودبی و تحصیل کرده ای مثل تو چرا تا حالا ازدواج نکرده ! مردم 1000حرف می زنند مهم نیست مهم اینه میدونم خدا دردم رو میدونه و اگه برآورده نکنه فدای یک تا موهاش اما وقتی حرهایی می زنند مثل قسمت گردون و ... میگم نکنه من باید تلاشی بکنم .و تنها کاری که از دستم بر می آید دعاست!....

با سلام و سپاس از ارتباط¬تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

نجابت و خوبی شما را تحسین کرده و از خداوند متعال و مهربان خواستاریم که به حق اولیاء محبوبش، محمدو آل محمد (ص) به زودی برای شما گشایش کرده و امر ازدواجتان فراهم گردد. در ذیل، چند نکته ای را که دارای اهمیت می باشند خدمت شما تقدیم می داریم:
1. اگر از ما که در عرصۀ پاسخگویی قرار داریم بپرسند که یکی از مشکلات رایج امروزه که زیاد در بارهء آن با شما تماس می گیرند چیست؟ می گوییم مسالۀ ازدواج دختران که به دلایل مختلف سنشان در حال بالا رفتن است. عنایت دارید که این مشکل، اختصاص به شما نداشته و مشکلی عمومی است.
2. عمومی بودن یک مشکل، به معنای بی تقصیری ما در آن مشکل یا عدم توانایی ما در رفع آن نیست و لذا هر فردی باید تا آنجا که در توانایی دارد برای رفع مشکل خود تلاش کند. توقع بالا داشتن و همسر ایده آل خواستن چه از نظر مادی و چه از نظر معنوی ، از عوامل مهم تاخیر ازدواج هاست. باید با مشورت گرفتن از افراد دانا و کارشناس، مسالهء خود را مطرح کرده و ملاک های خود را بیان دارید و ببینید آیا درست و واقعی هستند یا نه ؟ و اقدامات لازم را انجام دهید و برای خواستگار مناسب بعدی ایراد نگیرید ؛ زیرا رد کردن مورد مناسب، ناشکری و ناسپاسی است و سبب زوال نعمت می شود.یکی از موارد رایج و نادرست در این زمینه آن است که دختر با تحصیلات بالا جواب مثبت به خواستگار با تحصیلات پایین تر نمی دهد در حالی که او می تواند به خوبی او را خوش بخت کند!
3. چون سن شما بالا رفته ، توقف امر ازدواج خواهرانتان اگر وقت ازدواجشان رسیده درست نیست و نگرانی آنها سبب گره خوردن کار خودتان هم می شود و لذا خود شما به پدر و مادرتان و نیز خواهرانتان بگویید که ازدواج آنان در صورت آمدن مورد مناسب باید انجام شود.
این عمل خدا پسندانهء شما، نگرانی ها و اعتراضات را رفع می کند و انشاالله با این اقدام خیرتان مورد مناسبی هم برای شما خواهد آمد.
4.دعا کردن بسیار خوب و عالی است که هم در قرب انسان به خداوند متعال اثر قوی دارد و هم در برآورده شده حاجات انسان اما دعا هیچ گاه جای عمل را نمی گیرد و اگر ما وظیفهء خود را در امری انجام دهیم هیچگاه دعایمان برآورده نمی شود و به خواستهء خود نمی رسیم و لذا همان گونه که عرض شد ، اقدام لازمی که شما باید داشته باشید ، مشورت برای فهمیدن وظیفهء خود در این شرایط است که می توانید با بخش تلفنی ما(09640 بدون کد) تماس گرفته و از نظرات کارشناسان بهره مند گردید. در صورتی که پس از مشورت یقین داشتید که به همهء وظایف خود در این مساله اقدام کرده اید و خود، بخت خودتان را نبسته اید، آن وقت نوبت به امور خاص و غیر عادی می رسد که آیا مثلا بخت شما را فرد دیگری بسته است یا نه و مواردی مثل این.
موفق باشید و پیروز