با سلام

می خواستم نحوه تقسیم اموال مادر بین فرزندان را توضیح دهید؟

پدرمان قبلا فوت شده اند . و اموالشان یک / هشتم به مادر - دو به پسر و یک به دختر رسیده است. حال مادرمان فوت شده است. البته مادر علاوه بر ارثی که از شوهرش به او رسیده است. خودش منزلی داشته است که از قبل مال خودش بوده و از ارث شوهر به او نرسیده بوده. من شنیدم اموالی که متعلق به خود مادر بوده (نه اینکه از شوهرش به او ارث رسیده باشد) به طور یکسان بین فرزندان دختر و پسر تقسیم می شود و سهم الارث او از شوهرش به همان صورت دو پسر - یک دختر می باشد. لطفا در این باره توضیح دهید.

با تشکر

با سلام و سپاس از ارتباط¬تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

زین پس سوالات فقه و احکام شرعی خود را با ذکر مرجع تقلید به سامانه پیامکی مرکز با شماره 30009640 و نشانی اینترنتی http://www.30009640.ir/sms
بدون نیاز به ثبت نام ارسال نمایید.
اما سوالات غیر شرعی در زمینه های مشاوره، خانواده، اخلاق، قرآن، حديث، تاريخ، اديان، اعتقادي را به همین آدرس ارسال نمایید تا پاسخگوی شما باشیم.