قبلا مسلمان بودم البته به صورت وراثتی.
در حال حاظر 4 سال است که به صورت غیر رسمی زرتشتی هستم ولی نمی دانم چه طور باید به صورت رسمی زرتشتی شوم.
مراحل تغییر دین از اسلام به زرتشت به صورت رسمی؟
اسلام اجازه بازگشت می دهد؟

با سلام و سپاس از ارتباط¬تان با مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

این مرکز یک مرکز اسلامی است و ما در خصوص موضوعات مرتبط با مسائل اسلامی پاسخگوی سوالات و شبهات بوده، اما از جزئیات مسائل درون دینی سایر ادیان اطلاعی نداریم. اما در خصوص اجازه بازگشت باید عرض کنیم که اگر کسی بعد از اسلام واقعا از دین اسلام دست بکشد و به دین دیگری درآید، در حکم مرتد است (1) و در صورت تبلیغ علنی دین جدید حاکم شرع می تواند با او برخورد نماید و در غیر این صورت عقیده او در نزد خودش محترم است.
اما در صورت بازگشت به اسلام راه بازگشت باز خواهد بود و توبه اکثر افراد مرتد مورد قبول خواهد بود هرچند در مورد یک قسم از آن ها اختلاف نظر وجود دارد. (2)
پی نوشت ها :
1. امام خمینی، تحریر الوسیله، قم، مؤسسه النشر الاسلامی، بی‌تا، ج 1، ص 118.
2. محمد حسن النجفي، جواهر الکلام، دار الكتب الإسلامية تهران 1392 ه‍ ق، ج۴۱، ص613-611 .