پاسخگوئی به سوالات فقهی و احکام شرعی از اول فروردین سال 1391 شمسی از طریق سامانه پیامک 30009640 نیز صورت می گیرد
حجت الاسلام روشن تن معاون پاسخگوئی مرکز ملی پاسخگوئی به سوالات دینی با اعلام این خبر افزود: با توجه به ضرورت تسریع در پاسخگوئی به سوالات مربوط به احکام شرعی و مسائل فقهی ، و عدم امکان تعطیلی در پاسخگوئی به این نوع سوالات ، از ابتدای سال 1391 شمسی پاسخگوئی به سوالات فقهی تنها از طریق سامانه پیامکی انجام خواهد شد و ارسال پرسش به بخش کتبی مرکز و پاسخگوئی در این بخش در سایر موضوعات همانند پرسشهای اعتقادی ، قرآنی ، حدیثی ، تاریخی ، اخلاق و مشاوره همجنان ادامه دارد و پرسشگران می توانند در این موضوعات با این مرکز مکاتبه نمایند.
ایشان همچنین از آمادگی کارشناسان مرکز برای پاسخگوئی به سوالات فقهی از طریق سامانه پیامک در تعطیلات نوروز خبر داد و افزود: سامانه پاسخگوئی تلفنی مرکز به شماره 09640 نیز از 5 فروردین تا 10 فروردین در نوبت صبح و از ساعت 9 الی 13 خواهد بود و از تاریخ 14 فروردین علاوه بر نوبت صبح در نوبت عصر از ساعت 16/30 الی 20/30 آماده پاسخگوئی به هموطنان گرامی می باشد.