سلام تو رو به خدا کمکم کنید.
هر کاری می کنم نمی تونم نگاه کردن به عکس های زشت رو ترک کنم.من نمازم و قرآن روزانه ام رو می خوانم ولی هر بار که از این کار توبه می کنم خیلی زود دوباره انجامش می دم.دیگه از خدا هم خجالت می کشم که باز توبه کنم و نتونم خودمو حفظ کنم کمکم کنید.خیلی زود کمکم کنید.
من توفیق زیارت خانه ی خدا رو داشتم منی دونم جرا به این روز افتادم.از روی شرم حتی دقیق به عکس ها نگاه نمی کنم ولی مثل بی عقل ها باز تو اینترنت جستجو می کنم

از نظر شرعی، بنابر نظر مراجع تقلید، دیدن عکس برهنه زنان و عکس های شهوت انگیز، جایز نیست.(1) با توجه به اینکه دیدن تصویر برهنه‏اى که شهوت برانگیز است، غالبا از روى شهوت بوده و به همین دلیل مقدمه ارتکاب گناه مى‏باشد، بنابراین دیدن آن ها حرام است.
با تمام این گناهانی که مرتکب شده اید، توبه کننده، محبوب خداست. قرآن کریم فرموده: «ان الله یحب التّوابین؛ (2) یقیناً خداوند توبه کنندگان را دوست دارد». اما باید شرایط توبه واقعی تحقق یابد و توبه تنها به زبان نباشد. پشیمانی درونی و قلبی و قصد جدی و قاطع در ترک آن گناه برای همیشه، از جمله شرایط آن است.
برادر محترم! مگر می شود گنهکار، از صمیم دل با نیت راستین وخالص به سوی خدابرگردد و خداوند در به رویش ببندد و او را نپذیرد؟! آیا توبه بنده، زمینه ساز گشایش پنجره ای رو به رحمت الهی نیست؟! گناه، هرچندزیاد باشد، لطف و کرم خدا بیشتر است. رابطه با خدا را باید بر اساس وسعت کرم و گستردگی رحمت او برقرارساخت. وقتی همه درها به روی انسان بسته شود، آغوش رحمت الهی به روی عاصیان گشوده است. حال که از کردۀ خود پشیمان هستید، اثرات گناه پاک و محو خواهد شد. توبه کننده، همانند کسی است که گناهی نکرده است.
در اسلام هیچ راهی برای دفع شهوت به جز ازدواج شرعی نیست. البته خداوند ازدواج را بسیار ساده و راحت قرار داده و این ما هستیم که این امر را برای خود مشکل کرده و می کنیم.
در هر حال شما که جوان هستيد، باید برای خود چاره ای بیندیشند که آیا خویش را تسلیم گناه با همه عواقب و دور شدن از رحمت الهی کنید، یا این که زمینه و شرایط ازدواج را فراهم آورید، در صورت اضطرار راه هایی را برای کنترل و کم شدت شهوت طی کنید. بدانید تسهیل کنترل غریزة جنسی در گرو اموری است:
1- طرد افکار شیطانی: مشکل ترین مرحلة رویارویی با انحراف جنسی، پاک سازی اندیشه و پرهیزازافکارشهوانی است.
2ـ پر کردن اوقات فراغت با مطالعه، تفریح، مسافرت و غیره.
3ـ کنترل چشم: نگاه راهبر دل و دام شیطان و بذر شهوت است. برای مهار غریزة جنسی باید از دیدن آن چه که میل جنسی را تحریک می کند، خودداری کرد. خدای متعال در قرآن کریم می فرماید:" قُلْ لِلْمُؤْمِنينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِم‏ ". (3) اى رسول ما! مردان مؤمن را بگو تا چشم ها را (از نگاه ناروا) بپوشند.
4ـ عدم آمیختگی زن و مرد: همنشینی زن و مرد و همسخن شدن و خلوت کردن با یکدیگر زمینة لغزش را فراهم می کند. شیطان نفرسوم این همنشینی است.
5ـ کم خوری: یکی دیگر از راه های کنترل غریزة جنسی، دوری از پرخوری است.
6ـ یکی از راه های آرام کردن طوفان غریزة جنسی در انسان، ورزش و فعالیت بدنی است، زیرا ورزش مقدار فراوانی از انرژی های بدنی و فکری انسان را به خود اختصاص می دهد و از مسایل دیگر کم می کند.
7ـ آخرت گرایی: توجه به پاداش اخروی در باره کسانی که دامن خود را از گناه پاک داشته اند و توجه به عذاب های اخروی ، یکی از باز دارنده ها از گناه است.
8ـ یاد مرگ: در روایت داریم که : " كَانَ رَسُولُ اللَّهِ كَثِيراً مَا يُوصِي أَصْحَابَهُ بِذِكْرِ الْمَوْتِ فَيَقُولُ أَكْثِرُوا ذِكْرَ الْمَوْتِ فَإِنَّهُ هَادِمُ اللَّذَّاتِ حَائِلٌ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ الشَّهَوَات " رسول خدا(ص) اصحاب خود را در بارة مرگ بسیار سفارش می کرد و می فرمود: «زیاد مرگ را یاد کنید؛ زیرا یاد مرگ شکنندة لذات نفسانی و مانع میان تو و شهوات است». (4)
اما با توجه به فضایی که در آن قرار دارید.(سن و مشکلات جنسی)، بهترین راه درمان، عمل به توصیۀ اسلام (ازدواج) است. البته امکان دارد بگویید شرایط آن را ندارید. ولی تجربه ثابت کرده، اگر توقعات را پایین آوردیم، می توان شخصی را انتخاب کرد که شرایط را درک کند. مدتی به صورت نامزد رسمی و شرعی باشید و مسایل جنسی را مدیریت کنید و بعد که شرایط مهیا شد، به طور رسمی رسما زندگی مشترک را آغاز کنید. در بسیاری مواقع عدم امکان ازدواج، مشکل بودن آن از طرف خودمان است، یعنی دختران یا پسرانی که می‌خواهند ازدواج کنند. سخت‌گیری‌های بی موردی دارند که با توجه به اهمیت این مسئله باید تعدیل شده و آرزوها و خواسته‌ها را کم تر نمایند. شما باید بدانید که در این فضا، ازدواج از نان شب برایتان ضروری تر است، زیرا، مشکلات جنسی، باعث دوری از خدای متعال بوده و جدای از ضررهای روحی، معنوی اش، مشکلات جسمی زیادی به دنبال دارد که نمی توان از آنها چشم پوشی کرد؛ ولی از این نکته غافل نباشید که جلوی ضرر را از هر کجا که بگیرید، سود و منفعت است. کسی که مسیر زندگی را بیراهه رفته و به جای عروج و کمال، پیوسته رو به سقوط و تباهی گام برداشته و به جای "فلاح"، در مسیر"خسران"افتاده است، در حال باختن زندگی است و هر لحظه که متوجه این راه خطا و بن بست شود و به مسیر نورانی و خدایی"فطرت" برگردد، می تواند گذشته سیاه و تباه راهم جبران کند.
نکتۀ پایانی: قبل از اینکه مشکل جنسی حل شود، توجه به بعضی نکات واقعا أثر گذار است؛ از هركاری كه زمینه تحریك جنسی شما را فراهم آورد بپرهیزید: رفتن به مكان های تحریك كننده، دیدن تصاویر و فیلم های نامناسب،گفتن و شنیدن شوخی های جنسی، پوشیدن لباس های تنگ و چسبنده به بدن، پرخوری، خوردن غذاهایی با طبع گرم، نوشیدن افراطی آب به ویژه در شب، پر بودن مثانه قبل از خواب و...نمونه های از تحریك جنسی هستند. براي توضيحات بيشتر مي توانيد با شماره (09640)تماس بگيريد.
منابعی برای مطالعه بیشتر:
1. استغفار بهترین عبادت وبرترین برکت؛ رسول نجات بخش، بنیادپژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی مشهد.
2. اخلاق جنسي در اسلام و جهان غرب، شهيد مطهري، انتشارات صدرا.
3. مشکلات جنسی جوانان؛آیت الله مکارم شیرازی؛ انتشارات نسل جوان قم. چاپ33 ؛1376ش.
پی نوشت ها :
1. جامع المسائل، استفتاءات، آیت الله فاضل لنکرانی، ج1، سؤال 1729.
2. بقره (2) آیه 222.
3. نور (24) آیه 30.
4. بحرانی، سید هاشم بن سلیمان، البرهان فی تفسیرالقرآن، ج3، ص142، ناشر موسسه بعثه، چاپ اول، قم1374ش.