با سلام . سه سال پیش پس از پرسش از دفتر آیت الله صانعی اقدام به کاشت ناخن کردم اما حالا باز هم نگرانم و مایلم تحقیق بیشتری در مورد این موضوع داشته باشم تا با اطمینان کامل و آرامش نماز بخونم . از لطف و راهنمایی شما پیشاپیش متشکرم .

با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سولات دینی و مذهبی
به نظر آیت الله صانعی، کاشتن ناخن مصنوعی برای خانم ها جایز است. اگر کسی ناخن مصنوعی بکارد، در صورتی که ممکن باشد در هنگام وضو و غسل ناخن مصنوعی را بردارد، اما اگر برداشتن آن ممکن نباشد یا موجب حرج و سختی غیر قابل تحمل باشد، به صورت جبیره ای وضو و غسل را انجام دهد،وضو و غسل صحیح است. (1) یعنی د رهنگام وضو و غسل، دست تر به نیت وضو یا غسل روی ناخن مصنوعی بکشد.
پی نوشت :
1. سؤال تلفنی(7744010-0251) از دفتر آیت الله صانعی.