با سلام، اگر خانمی از مسیحیت به اسلام تغییر دین بدهد، نگاه به عکس های گذشته ی او (قبل از تشرف به اسلام) چه حکمی دارد؟ دیده شدن آن عکس ها توسط مسیحیان حرام است؟ دیده شدن آن عکسها توسط مسلمانان چه طور؟

پاسخ:
در فرض سؤال، عکس هایی که در اختیار خانم نباشد و نامحرم می بیند برای او گناه نیست، اما عکس های بی حجابی که در اختیار خودش است برای خانم واجب است که از دیدن آن ها توسط نامحرم جلو گیری کند و نگذارد نامحرم عکس های بی حجاب او را ببیند. در این صورت فرقی بین نامحرم مسلمان و کافر نمی باشد. (1)

پی نوشت:
1. آیت الله مکارم، استفتائات جدید، ج1، سؤال 798.