سلام توی خیلی از سایتها متن زیر را خوندم حالا میخواستم بدونم اولااین روایت از معصومین و یا نقل از علماست یا یه خرافه است فقط؟
دوما اون بخش از دعا که گفته بعد از نماز بخونید آیه ای از قرآنه؟ در کل میخوام بدونم توکل به خدا حساب میشه یا از طلسم هاست؟ آخه همه جا نوشته اند طلسم محبت
ممنون از راهنماییاتون
هر گاه بخواهي كسي را تسخير كني وضو بگيرو دو ركعت نماز به جاي بياور ودر هر ركعت بعد از حمد هفت مرتبه اين ايه را بخوانيد

عَسَي اللهَ اَن يَجعَلَ بَينَكُم

وَبَينَ الَذينَ عادَيتُم مِنهُم

مَوَدَّةً واللهُ غَفورٌ رَحيم

وپس از سلام نماز

نيز اين ايه را هفت مرتبه بخوانيد

‹‹اَللهُمَ لَِيِِّن لي قلب فلان بن فلان

كَما لَيِّنتَ الحَديدَ لِداوود

وسَخِّرهُ لي كََما سَخَّرتَ ريحَ لِسُلَيمان››

اين نماز را تا يك هفته بخوانيد

مجرب است حتي در بعضي مواقع

با يكبارخواندن هم نتيجه دارد

بستگي به حالات روحي شخص دارد

( اگر طرف زن هست به جای بن بنویسید بنت )

در جستجویی که ما در کتب حدیث و فقه و ... کردیم چنین نمازی به این شکل وارد نشده است. البته این می تواند به عنوان نماز حاجت باشد و نماز حاجت از نماز های مستحب است که دو رکعت مثل نماز صبح به قصد تقرب به خدا و حاجت خواستن خوانده می شود و مختصر مثل نماز صبح یا مفصل با تفصیل بیشتر می تواند باشد. برای دیدن بعض تفصیل های آن می توانید به کتب توضیح المسائل مراجعه کنید.
این نماز را به این صورت که در بالا آمده هم می توان خواند زیرا خواندن دعا و آیات قرآن در نماز ، سبب باطل شدن آن نمی شود و جمله " عسی ان یجعل ...." آیه ای از قرآن است (1) و جمله "اللهم لیّن لی ... " عبارتی دعایی است که گفتنش در قنوت این نماز و هر نماز دیگری جایز است و تکرار این نماز هم عبادت است و برای برآمدن حاجت خوب است.
خلاصه این یک نمازی است که ثواب دارد و به نیت برآمدن حاجت که در اینجا جلب محبت فرد خاصی است، خوانده می شود و بدعت نیست و امید است به خواست خدا و در صورتی که با نیت خالص بخواند، دعایش اجابت شود و قلب فرد مورد نظر به او متمایل گردد.
نماز مستحبی عبادتی است که در روایات به آن بسیار دعوت شده و فرد برای هر منظور از جمله برای برآمدن حاجاتش خوب است به نماز متوسل گردد.
در روایت از رسول خدا رسیده:
الصلاة قال: خير موضوع فمن شاء أقل ومن شاء أكثر (1)
نماز بهترین چیزی است که وضع شده و نا می توانید کم یا زیاد نماز بخوانید.
بله اگر مردی می خواهد قلب زنی را متوجه خود کند، بگوید: قلب فلان بنت فلان و نام آن زن و نام پدرش را بیاورد و اگر زنی می خواهد قلب مردی را به سوی خود جذب کند، بگوید: قلب فلان بن فلان و نام آن مرد و پدرش را بگوید.
پی نوشت ها :
1. شیخ صدوق ، خصال ، قم ، انتشارات اسلامی، 1403 ق، ص 523.