با عرض سلام و وقت به خیر.
1- حکم مجازات پسر مجردی که با زن شوهر دار مرتکب زنا شده است چیست ؟
2- اگر این پسر پس از مدت ها با شخص دیگری ازدواج کرده و آنگاه جرم ایشان مشخص شد (گناهی که در زمان مجرد بودن مرتکب شده ) آیا حکم مربوط به زمانی که ایشان مجرد بوده اند صادر میشود یا متاهل ؟
با تشکر.

پرسشگر گرامی با سلام و تشکر از ارتباط شما با مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی!
پاسخ 1 - حکم پسر مجردی که زنا کرده باشد اگر در دادگاه ثابت بشود 100 تازیانه است .
پاسخ 2 - حکم او 100 تازیانه است گرچه هنگامی که می خواهند او را محکوم کنند متاهل شده باشد بنابراین حکم زمانی که زنا کرده بر او جاری می کنند نه زمان فعلی .(1)
پی نوشت:
1 . امام خمینی، تحریرالوسیله ،القول فی الحد ، م 1 و 2 ؛ سوال از دفتر رهبری به شماره 7112467 .