سلام
دختری بیست و یک ساله هستم که با پسری بیست و شش ساله سنی مذهب و ساکن نیویورک آشنا شده ام.
به نظرم فرد مناسبی برای ازدواج می باشد تنها مشکل من سنی بودن ایشان است و در بحث هایی که با هم داشته ایم متوجه شده ام که هیچ گونه تعصب خاصی نسبت به سنی بودنش ندارد و طبق گفته ی خودش تنها پیرو حق است.
خود ایشان هم گفته اند که اگر بتوانی من را بر اساس قران و حدیث مجاب کنی که شیعه بودن حق است من مطمئنا تغییر مذهب خواهم داد به شیعه شدن.
از نظر ایشان توسل جستن به ائمه اطهار به هیچ وجه منطقی و جایز نیست و ممکن است حتی شرک هم محسوب شود.
وقتی مخالفت خانواده ام را با سنی بودنش مطرح کردم گفت من شیعه خواهم شد حتی بعد از ازدواج و ادامه داد من تمام تلاشم را برای بودن همسری مناسب برای تو خواهم داشت همچنین مثال زد اگر با فردی شیعه ازدواج کردی اما نتوانست همسر مناسبی برایت باشد چه؟آیا در ازدواج فقط مذهب شیعه بودن برای تو مهم است یا همسر شایسته؟
به نظر شما این ازدواج با توجه با تفاوت های مذهبی و فرهنگی به صلاح است یا خیر؟
با توجه به اینکه خودم هم خیلی روی این موضوع فکر کرده ام و به مشکلانی که ممکن است پیش از شیعه شدن وی در زندگی رخ دهد نیز آگاهی دارم مانند سردرگمی فرزندان و ....
و من یکی از اهدافم شیعه کردن فردی سنی در زندگی بوده تا بتوانم به نوبه ی خود در اثبات به حق بودن مولا علی تلاش کرده باشم و تا کنون بحث های مختلفی با افراد سنی از مذهب های گوناگون کرده ام و به بحث های حاجاقا قزوینی در کانال ولایت نیز گوش داده ام

خواهشمندم هر چه سریع تر مرا از این بلاتکلیفی در آورید!

ازدواج زن شیعی با مرد سنی مذهب جایز است، ولی کراهت دارد، و چنانچه خوف و ترس از گمراهی و انحراف زن از مذهب شیعه وجود داشته باشد، ازدواجش با مرد سنی حرام است.(1)
نسبت به آینده افراد نمی توان قضاوت کرد. ولی از آن جایی که معمولا بعد از ازدواج زن تحت تاثیر افکار و عقاید مرد قرار می گیرد و از طرفی معمولا فرزندان از نظر عقیده تابع پدر می شوند ازدواج دختر شیعه با مرد سنی به مصلت دختر نیست.
خودت هم که می گویی به مشکلات واقف هستی.
پی نوشت:
1. آیت الله وحید خراسانی، منهاج الصالحین، ج3، ص308، مسأله 1298.