سلام وطی از دبر به چه معناست؟ وطی چیست؟ دبر به چه معناست؟ اگر زنی در دوره حیض باشد آیا می تواند باهمسرش معاشقه داشته باشد؟مثلا همسرش با پاهایش آلت تناسلی زن راتحریک کندوبدون دخول تاوی به اوج لذت جنسی برسد؟آیا زن می تواند با تحریک آلت جنسی همسرش بدون دخول او رابه ارگانسم برساند؟حکم شرعیش چیست؟ لطفا زودجواب دهید

در اصطلاح فقهی، «وطی» یعنی عمل آمیزش، و «دبر» یعنی مقعد (محل خروج مدفوع). وطی از دبر، یعنی انجام عمل آمیزش از مقعد.
پرسش: اگر زنی در دوره حیض باشد آیا می تواند باهمسرش معاشقه داشته باشد؟مثلا همسرش با پاهایش آلت تناسلی زن راتحریک کندو بدون دخول تاوی به اوج لذت جنسی برسد؟آیا زن می تواند با تحریک آلت جنسی همسرش بدون دخول او رابه ارگانسم برساند؟حکم شرعیش چیست؟ لطفا زودجواب دهید
بله، اگر زنی در دوره حیض باشد، می تواند با همسرش معاشقه داشته باشد؛ مثلاً شوهرش با پا یا با دستش آلت تناسلی زن را تحریک کند تا زن به اوج لذت جنسی برسد.
نیز زن می تواند با تحریک آلت جنسی شوهرش بدون دخول او را به ارگاسم برساند و این کارها اشکالی ندارد.
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبة الاستفتائات، سؤال 788.