باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما
نشانه های ظاهری خودارضایی چیست؟یعنی چگونه می توان فهمید فردی خودارضایی می کند یاخیر؟لطفا راه ها و نحوه ترک آن را نیز توضیح دهید.امیدوارم پاسخ شما مرا در یاری رساندن به فرزندم راهنما باشد.
با تشکر

نشانه هاي ظاهري خودارضايي به تناسب افراد متفاوت است و اين گونه نيست كه همه افراد به يك سبك عوارض ظاهري خودارضايي را نشان دهند چه بسا پسري كه ده و پانزده سال خودارضايي مي كند. ولي به هيچ وجه در چهره اش عوارض خودارضايي نمايان نيست و چه بسا پسراني كه حتي يك بار هم به اين رفتار نا پسند مبادرت نورزيده اند. ولي عوارض ظاهري مانند گودي چشم ضعف قوه بينايي و ...دارند.
شما بهتر است به جاي واكاوي دراين مساله و احيانا گمانه زني هايي آسيب زا صرفا به پيشگيري يا درمان غير مستقيم آن همت گماريد. بدين منظور مي توان از معلم پرورشي يا ديني يا ساير مسئولان مدرسه خواست كه به صورت عمومي يا خصوصي به بحث در زمينه عوارض خودارضايي و راه كارهاي ترك آن بپردازند بر فرض اين كه شما يقين پيدا كنيد كه فرزند تان خودارضايي دارد باز از دست شما به عنوان پدر كار چنداني ساخته نيست و باز از طرق غير مستقيمي كه در پيش گذشت بايد به آن همت گماريد و در هر صورت توصيه مي شود ضمن قوي كردن ارتباط خود با مسئولان مدرسه بستري براي بيان مسائل پيشگيرانه يا درمانگرايانه دز زمينه خودارضايي و ساير آسيب ها مانند رابطه با جنس مخالف وب گردي استعمال سيگار و ....... فراهم آوريد اگر مسئولان مدرسه از اين امر سرباز زدند يكي از اعضاي فاميل يا اشنايان مانند عمو و دائي و... يا هر كسي كه شما صلاح مي دانيد مي توانند به صورت سر بسته به بيان پشت پرده آسيب هي فردي اجتماعي فرار روي فرزندتان بپردازند راه كارهاي ترك خودار ضايي در سايت پاسخگو امده است.