سلام برشما بزرگواران
خسته نباشید
میخواستم اگه امکان داره روزهای قمر درعقرب و روزهای نحس مهرماه وآبان ماه سال 90 را برام بگید.
ضمنا چند سوال دیگه هم دارم :
1- آیا آبانماه که همان برج عقرب است همش قمر درعقرب است؟
2- ودیگه اینکه مثلاوقتی درتقویم نجومی مینویسه زهره وارد عقرب می شود این هم همان قمر درعقرب حساب میشودیا این یه چیز دیگه هست ؟
3- آیا در همه روزهای هفته میتوان عقد کرد و در هرساعاتی؟منظورم این که روز شب عصر و روزهای هفته کدام برای عقد کردن بهتر است لطفا راهنمایی بفرمایید؟
ممنون میشم هرچه سریعتر جوابم بدید.
باتشکر اززحمات شما

پرسشگرگرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
در هر ماه قمری ،ماه در دوازده برج می گردد که تقریباً گردشش در هر برجی، دو روز و نصفی طول می کشد. در هر ماه کم تر از سه روز قمر در عقرب است، نه بیش تر. ماه آبان هم از این قاعده مستثنی نیست.
اما عقد نمودن در هر ساعتی ایرادی ندارد. روزهایی هم که نهی شده ،حرام نیست، بلکه کراهت دارد.
باید برای اطلاع از این ایام ( قمر در عقرب و ساعات نحس و سعد برای عقد)به تقویم نجومی مثل تقویم مصباح که در کتاب فروشی ها موجود است، مراجعه نماييد.