من قبلا از آیت الله لنکرانی تقلید میکردم ولی جدیداٌ از آیت الله سیستانی-ایشون میگن هنگام وضو مسح کردن پا از روی یکی از انگشتها کفایت میکند.من هم 4 انگشت بزرگم را همیشه لاک میزنم و از روی انگشت کوچکم مسح میکشم.می خوام بدونم برای غسل کردن چه طور است؟آیا اگر انگشتها لاک داشته باشن غسل صحیح است؟

پرسشگر گرامي، با سلام و سپاس از ارتباط­تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
پیش از غسل باید لاک را از روی انگشت ها پاک کنید و گرنه غسل باطل می شود.(1)
پی نوشت:
1.آیت الله سیستانی، توضیح المسائل، مسئله 376.