پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
1. آرایش کردن با پوشیدن لباس های تمیز و انداختن گردنبند طلا و حنا کردن دستان در صورتی که نامحرم نبیند ،مستحب است. در روایتی از امام صادق (ع) آمده: شایسته نیست زن بدون زینت مثل گردنبند نماز بخواند، یا دست او بی خضاب و حنا
باشد.(1) نماز خواندن با صورت آرایش کرده با مواد مصنوعی جدید اشکال ندارد، اما استحباب آن ثابت نشده است.(2)
پی نوشت ها:
1. وسائل الشیعة، ج3، ص335، ابواب لباس المصلی، باب58، ح2.
2. سوال از دفتر آیت الله خامنه ای (7746666-0251).