با عرض سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات
بنده دختری 22ساله هستم و مقلد ایت الله مکارم
چند روز پیش با پسری که قصد ازدواج با ایشون رو داشتم صیغه محرمیت خوندیم البته بدون اطلاع خوانواده ها و تا مدت اخر شهریور
با درنظر گرفتن اینکه من و این اقا به دلیل دوربودن فقط از طریق وبکم با هم در ارتباط بودیم و هیچگونه تماس فیزیکی نداشتیم بنده چند سوال از حضورتون دارم
1. ایا صیغه محرمیت ما درست بوده و ما محرم بودیم؟
2. ممکن است قبل از موعد مقرر صیغه رو فسخ کرد؟ اگر میشود چگونه؟

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
1- طبق نظر مرجع تقلیدتان اذن پدر و یا جد پدری در ازدواج موقت و یا دائم شرط صحت عقد است. در صورت عدم اذن پدر و یا جد و اجازه آنان عقد باطل می باشد. (1) از این رو اگر پدر و یا جد پدری دارید و بدون اجازه و اذن آنان عقد صورت گرفته ،عقد شما باطل بوده است . اصلا به هم دیگر محرم نشده اید. اما اگر این کار با اذن و یا اجازه پدر و یا جد پدری شما صورت گرفته و یا پدر و یا جد پدری نداشته اید ، عقد صحیح می باشد.
2- در صورتی که عقد شما صحیح باشد ،راه پایان بخشیدن به عقد این است که همسرتان مدت را ببخشد یا مدت زمان عقد تمام شود. اگر عقد شما صحیح هم نبوده ،خوب است از باب احتیاط پسر مدت را ببخشد یا مدت آن پایان برسد، بعد با همدیگر عقد نمایید.

پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله مکارم شیرازی (7840001-0251).