شنیدم که میگن اهنگ گوش دادن در ماه رمضان حرامه و من قبول ندارم ولی اعتقاد دارم که اهنگ هایی که باعث تحریک بشه حرامه نه هر اهنگی میشه بیشتر توضیح بدید؟ با تشکر.

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز؛
حکم رقص و موسیقی در ماه رمضان و ماه های دیگر فرقی ندارد.
به نظر آیت الله مکارم شیرازی رقص زن براى شوهر خود جايز است .در بقیه موارد اعم از مجلس عقد و عروسى و يا مولودى‏ها و یا به تنهایی جایز نیست.(1)
موسيقي بر دو قسم است:
1 ـ موسيقى که به نظر عرف مردم، مطرب و متناسب با مجالس لهو و لعب و عياشي و عیش و نوش باشد.این قسم موسیقی حرام است .فرقی نمی کند که موسیقی کلاسیک باشد یا سنتی.
2 ـ موسيقى غير مطرب و معمولى كه انسان را به هيجان شهوى وادار نمي‌كند .این قسم موسیقی حرام نیست. نیز اگر موسیقی مشکوک باشد که آیا از قسم حرام است یا از قسم حلال؛ گوش دادن به موسیقی مشکوک هم اشکال ندارد ، گرچه خوب است که انسان احتیاط کند.(2)
پی نوشت ها:
1. آیت الله مکارم، احکام بانوان ،سوال 744.
2 استفتائات جديد، ج‏2، سؤال 703 .