با سلام 1-پوشیدن جوراب رنگ پا شیشه ای در بیرون چه حکمی دارد 2-ایا کشیدن سرمه در چشم در ماه رمضان روزه را باطل میکند. با تشکر

پرسش: راهنمایی
شرح : با سلام 1-پوشیدن جوراب رنگ پا شیشه ای در بیرون چه حکمی دارد؟
پاسخ:
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز؛ و تشکر به خاطر ارتباطتان با مرکز؛
اگر موجب مفسده باشد و جلب توجه نامحرم کند جایز نیست.(1)
پی نوشت:
1. سؤال تلفنی(7840001-0251) ازدفتر آیت الله مکارم شیرازی.

پرسش: آیا کشیدن سرمه در چشم در ماه رمضان روزه را باطل می کند. با تشکر
پاسخ:
کشیدن سرمه در چشم در ماه رمضان روزه را باطل نمی کند. ولی اگر مزه یا بوی آن به حلق برسد مکروه است.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله مکارم توضیح المسائل مسئله 1398.