با سلام و قدردانی از مطالب ارزندتون. سوالم درباره ی آداب بچه دارشدن بود که بالاخره اگر اول ماه برای انعقاد نطفه مناسب نیست پس حدیثی که درباره ی استحباب بچه دار شدن در شب اول ماه در کتاب حلیه المتقین آمده است آیا دارای اعتبار است؟

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباط تان با این مرکز
بنا بر روایات، شب اول و وسط و آخر ماه همبستر شدن کراهت دارد. ممکن است در خود فرد یا بچه خوره و پیسی و جنون ایجاد شود. البته به جز ماه مبارک رمضان که همبستری در شب اول آن مستحب است. (1)
در کتاب "حلیه المتقین" هم این حدیث آمده و حدیثی که به استحباب بچه دار شدن در اول ماه دلالت داشته باشد، نیافتیم. اگر دیده اید، آدرس بدهید تا ما هم مطلع شویم.
کراهت ها با دادن صدقه و دعا و استعاذه(به خدا پناه بردن) برطرف می شود. با همسر خود در هر زمان می توان آمیزش کرد. اگر هنگام آمیزش به یاد خدا باشد و خود و فرزندی را که نطفه اش احیانا منعقد می شود، به خدا بسپارد و برای رفع نحوست ساعت و ... صدقه بدهد ، به خواست خداوند فرزند سالم و خوبی روزی اش می گردد.
جهت اطلاع بیش تر در این زمینه می توانید از مطالعه کتاب ریحانه بهشتی استفاده کنید.
پی نوشت :
1. طبرسی، الآداب الدینیه، ترجمه عابدی ،چ اول، قم، زائر، 1380 ش، ص 297.