من پسری هستم که احتیاج زیادی دارم با هم نوع خودم باشم یعنی مفعول بشم ولی از ترس گناهش نمی تونم ولی مجبورم این کارو با خیار یا وسیله ای دیگه انجام بدم ودرعین این کار معمولا مدفوعمو تو دهنم مزه می کنم میخواستم بدونم اولا ایا این کار گناهی داره و همین که چی کنم نمی تونم این کارو ترک کنم ؟؟؟؟؟؟؟ممنون

با سلام و تشکر از اعتماد شما نسبت به مرکز
مدفوع خواری خود یک اختلال رفتاری ویژه محسوب می گردد و حرام است؛ همچنین از نظر شرعی خودارضایی با وسایل گناه است، ولی گناهش مسلماً از لواط کمتر است.
این رفتار جنسی نوعی انحراف جنسی محسوب می گردد که باید از طریق مراجعه حضوری به سکس تراپ (درمانگر جنسی) درمان گردد. این تمایل جنسی در حد یک تمایل ساده و پیش پا افتاده نیست که بشود به صرف دو توصیه نوشتاری به حل آن پرداخت.
شکی نیست که خود شما بیش از هر کسی به نابهنجاری این موضوع آگاهید، ولی گویا خود را مجبور به چنین رفتار نابهنجار می بینید.
ذهن شما دارای نرم افزارهای جنسی معیوب و ویروسی است که باید از طریق مشاوره تخصصی اصلاح شود.
احتمال دارد از نوعی وسواس فکری شدید در رنج باشید که این تمایل غیر معمولی محتوای آن را تشکیل می دهد.
تمایل وسواس گونه و جبر آلود احتمالی شما به این امر با درمان تخصصی وسواس و اضطراب تا حد زیادی بهبود خواهد یافت.
در زمینه درمان اختلالات جنسی سکس، تراپیست هایی (درمانگران جنسی) مانند فریدون محرابی، ماهیار آذر، محمدعلی بشارت، راحله امانی، مهرداد افتخار اردبیلی، بهنام اوحدی، محمد خدایاری فرد و رسول روشن...(که از طریق جستجوی اینترنتی یا 118 در تهران قابل دسترسی می‌باشند) قابل توصیه می باشد.