با سلام خدمت شما عزیزان
من 36 سال دارم و متاهل و دارای یک فرزند و بحمدالله دارای شغل تعمیرات لوازم خانگی دارم مدت زیادی است که دست به کار نمیتونم ببرم و انگار که شغل من بسته شده باشد و مانند سابق مشتری و کار ندارم زمانی که میخوام به مغازه بروم به سختی و از روی اجبار است و در مغازه هم بیشتر خودم را معطل میکنم و دست به کار نمیتونم ببرم و منتظرم که ظهر بشه و به خانه بروم در خانه هم کارهایی برای تعمیرات دارم اما انگار که طلسم شده و نمیتونم انجام دهم و احساس سنگینی و خستگی دارم هر روز صبح با کلی دعا و ذکر و صلوات به مغازه میروم اما نه کاری وجود دارد و نه حال و رغبت کار کردن
لطفا اگر سحر و جادو شده ام بگید و راه و روش باطل کردن و فایق امدن بر انرا ممنونم

با سلام و قدردانی از ارتباط تان با این مرکز
سحر وجادو بحث مفصل و پیچیده ای است .همچنان که نمی توان همه اقسام آن را درست و واقعی دانست ، نمی توان همه انواع آن را رد کرد .آنچه مسلم است حقیقتی به عنوان سحرو جادو وجود دارد که به کار بستن اسباب و علل ناشناخته ای است که به نتایج خاصی منتهی می گردد .
اما در مورد مشکل شما به نظر می رسد بیش تر تحت تاثیر نوعی تلقین یا توهم قرار گرفته اید و ناخواسته از این توهم و تلقین ضربه می خورید ؛ چون تاثیر روانی این گونه تلقینات و احساسات نادرست بر روح و روان انسان می تواند بسیار شدیدتر از هر عامل دیگر باشد .
سحر یا جادو کار آسانی نیست که هرکس از عهده انجام آن بر آید و بر رموز واسرار آن آگاه شود. اگر افراد نادری توانایی انجام آن را داشته باشند ، بعید است کسی آن ها را برای ایجاد مشکل در مسیر کار و امرار معاش شما به کار بسته باشد تا جایی که می توان به طور قطع به شما اطمینان داد این فرض که به ذهن شما راه یافته است، از اساس نادرست و اشتباه است .
پیشنهاد می کنیم این خیالات را که معمولا موجب سوء ظن به دیگران و اطرافیان هم می شود ، از ذهن تان بیرون کنید .بدون دغدغه ، با توکل بر خداوند و امید و نشاط ، به کوشش و تلاش بیش تر در مسیر زندگی خود بپردازید و نعمت زمینه امرار معاش مناسب خود را با این بی توجهی ها از دست ندهید .
البته مشکل شما می تواند عوامل دیگری حتی جسمانی داشته باشد که لازم است با مراجعه به پزشک متخصص از سلامت کامل خود یقین حاصل نمایید ، به عنوان مثال دیده شده افرادی با حالاتی مشابه شما دارای برخی مشکلات جسمی بودند که با عکس برداری MRI مشکل مغزیشان شناسایی و حل شد .
در هر صورت مطمئن باشید برخی از این مشکلات و افسردگی ها تا حدودب طبیعی است ؛ اما برای آرامش روحی و رهایی از خیالات می توانید از صدقه دادن در هر روز و خواندن آیه الکرسی و سوره های ناس و فلق بهره بگیرید تا در پناه خدا از هر مانع احتمالی در سر راه پیشرفت تان رهایی یابید . همچنین از همراه داشتن انگشتر عقیق کوتاهی نکنید .