پرسشگر گرامی با سلام و تشکر از ارتباطتان با این مرکز
اگرلاک در ناخن دستها باشد وضو و نماز باطل است و چنانچه ذره لاک دریکی از ناخن های دست باشد وضو باطل است.
اما اگر لاک در ناخن پاها باشد، در صورتی که تمام ناخن های پا لاک داشته باشد برای مسح، مانع حساب می شود و وضو باطل می شود. اما اگر یکی از ناخن های انگشت پاها لاک نداشته باشد و باقی ناخن های پا؛ لاک داشته باشد، روی همان ناخنی که لاک ندارد مسح بکشید وضو صحیح است (1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پی نوشت ها :
1. امام خمینی، توضیح المسائل، صفحه 55 شرط سیزدهم وضو، مسأله 290 به بعد.