با عرض سلام و خسته نباشید
من حدود یک ماهی هست که علاقه مند به گوش دادن ترجمه فارسی قرآن شده ام واین گوش دادن به ترجمه فارسی قرآن تأثیر زیادی در من داشته است سوالی که من از شما دارم این است که آیا گوش دادن به قرآن آن هم با ترجمه فارسی آیا ثوابی هم دارد؟
من به شخصه دوست دارم به جای کلمات عربی قرآن معنی فارسی قرآن را بدانم آیا این کار ایرادی دارد؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
خواندن ترجمه قرآن مانعى ندارد. ولى ثواب قرائت قرآن، مخصوص خواندن قرآن و الفاظى است كه بر حضرت رسول صلّى اللّه عليه و آله نازل شده است. (1)

پی نوشت:
1. سوال از دفتر آیت الله خامنه ای در قم (7746666-0251).