سلام.من ویک مرد متاهلی عاشق هم شدیم وقصدازدواج داشتیم پس ازگذشت یکسال ونیم مراخواستگاری کردوخانواده جواب رد دادند ولی ماهمدیگه را واقعا میخواستیم وباهم ارتباط جنسی برقرار کردیم فقط دخول صورت نگرفت ودرحدمعاشقه بود الان مشکلم عذاب وجدانمه چون فقط درعمرم همین یک رابطه را داشتم دیگراینکه به لحاظ اخلاقی حاضرنیستم با شخص دیگری ازدواج کنمو سوم اینکه چگونه خانواده را متقاعدکنم که رضایت به ازدواج ما بدهند من واو بدون هوس عاشق شدیم الانم روز به روز بیشترمیشه که کمترنمیشه ،برای رهایی ازاین جهنم راهنماییم کنید.

پرسشگر گرامی، با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز.
به چند نکته ذیل توجه کنید:
1. ارتباط برقرار کردن شما با ایشان و ادامه آن، گناه و حرام بوده و از آن گناه بزرگ تر، ارتباط جسمی و جنسی با ایشان بوده که فوراً باید توبه کنید؛ آن هم توبه واقعی که با آن می توانید از عذاب وجدان رها شوید.
توبه توسط هر کس که به خداوند اعتقاد دارد و واقعاً از گناه خود پشیمان است و تصمیم ترک آن را برای همیشه دارد، مورد قبول خداوند است.
خداوند متعال از باب علاقه و محبتی که به بندگانش دارد، راه توبه و برگشت را به روی آنان گشوده است. به پیامبرش فرموده که پیغامش را به بندگان گناهکارش برساند و از طرف خدا به آنان بگوید:
«قل یا عبادی الّذین أسرفوا علی أنفسهم لا تقنطوا مِن رحمة الله إنّ الله یغفر الذّنوب جمیعاً إنّه هو الغفور الرّحیم؛ (1)
ای بندگان من! ای کسانی که با ارتکاب گناه بر خود اسراف و ستم کرده‌اید، (و حالا ناراحت و پشیمانید و تازیانه های وجدان آرامش را از شما گرفته است، باز گردید به سوی خدا و) از رحمت خداوند نا امید نشوید که خدا همه گناهان را می‌آمرزد. او آمرزنده و مهربان است».
آیات دیگری نیز هست که همگی دلالت بر غفران و بخشش و عفو الهی دارند. البته نشانه توبه کردن، قطع رابطه با ایشان است؛ مگر این که با ایشان ازدواج کنید.
2. نکته دوم این که بعد از توبه، از نظر اخلاقی هیچ اشکالی ندارد که با فرد دیگری که به او علاقه دارید، ازدواج کنید و این تفکر از القائات شیطان است که می خواهد شما را بر سر رابطه نامشروعی که ایجاد کردید، نگه دارد.
3. اما راه متقاعد کردن خانواده برای ازدواج این است که با آن ها زیاد صحبت کنید و دلایلتان را زیاد بگویید و مجدداً آن فرد خواستگاری بیاید و برای این کار می توانید کسی مطمئن و دلسوز را نیز واسطه کنید تا خانواده تان را راضی کنند.
در پایان، به یک نکته مهم شما را تذکر می دهیم و آن این که مردی که با وجود داشتن زن و همسر با شما رابطه ایجاد کرده، ممکن است بعد از ازدواج با شما و به دست آوردن شما، عاشق زن دیگری نیز بشود و با زن دیگری نیز رابطه برقرار کند. بنابراین، برای ازدواج، از آرامش روانی خود در زندگی آینده تان مطمئن شوید.
موفق باشید.

پی نوشت :
1. زمر (39)، آیه‌ 53.