سلام و احترام
در رابطه با روزهاي نحس که مي گويند 3.5.13.21.24.25 مي باشد و همچنين روز هاي قمر در عقرب آيا از نظر ديني درست مي باشد و نبايد کارهاي اساسي را در اين زمان هاي خاص انجام داد خواهش مي کنم جواب بدهيد چون ما مي خواهيم اقدام به بچه دار شدن کنيم و از اين روزها خيلي مي ترسم ار طرفي همسرم هم کاري به اين روزها ندارد و يا توجه به اين روزها هماهنگ شن خيلي سخت مي شود

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
الف- نحوست ایام :
از نظر عقلی‌ دلیلی‌ بر اثبات‌ یا نفی‌ سعادت‌ و نحوست‌ ایام‌ وجود ندارد، اما از نظر شرع‌ در قرآن‌ مجید در دو جا نامی‌ از نحوست‌ ایام‌ آمده‌ است‌:
" باد وحشتناک‌ و سردی‌ را در یک‌ روز شوم‌ بر آن‌ها فرستادیم‌".(1)
در جای‌ دیگر می‌فرماید:
"ما تندباد سخت‌ و سرد در روزهای‌ شومی‌ بر آن‌ها مسلط‌ کردیم‌".(2)
‌ زمان‌ سعد‌ نیز در قرآن‌ آمده‌ است‌:
"ما قرآن‌ را در شبی‌ مبارک‌ نازل‌ کردیم‌".(3)
در روایات‌ اسلامی‌ نیز‌ به نحس‌ و سعد ایام‌ برخورد می‌کنیم‌، مثلاً چهارشنبه‌ هر هفته‌ و چهارشنبه‌ آخر ماه‌ به‌ عنوان‌ ایام‌ نحس‌ ذکر شده‌ ؛ روز اوّل‌ ماه‌ روز سعد و مبارکی‌ معرفی‌ گردیده‌ است‌. البته‌ در پاره‌ای‌ از‌ روایات‌ علت‌ نحوست‌ نیز بیان شده و آن‌ حوادث‌ ناگواری‌ است‌ که‌ در آن روز یا شب اتفاق‌ افتاده‌ است‌، مانند رحلت‌ رسول‌ خدا (ص‌) و شهادت‌ سید الشهدا در روز عاشورا و انداختن حضرت‌ ابراهیم‌ در آتش‌ که‌ همه‌ در روز دو شنبه‌ واقع‌ شده‌ است‌. از این جهت گفته می شود که روز عاشورا یا دوشنبه یا چهارشنبه یا مثلا بیست هشتم ماه صفر روز نحس و شومی است . همه نحوست ها با دعا و صدقه بر طرف می شود .
ب- قمر در عقرب
در اصطلاح نجوم هنگامي كه ماه در سير و حركت خود در برج عقرب قرار گرفت، گفته مي شود كه "قمر در عقرب" است.
عقرب يكي از صورت‏هاي فلكي است كه ستارگان زيادي دارد. وقتي كه ماه در مقابل اين صورت فلكي قرار بگيرد، تاثيرات آن روي زمين با ساير اوقات متفاوت است. در علم هيئت احكامي در خصوص اين وقت ذكر شده است. از بررسی از روایات قمر در عقرب استفاده می شود که تزویج و عقد ازدواج در موقعی که قمر در برج عقرب باشد، کراهت دارد . مثلا محمد بن حمران از امام صادق علیه السلام روایت کرده :
« مَنْ سَافَرَ أَوْ تَزَوَّجَ وَ الْقَمَرُ فِي الْعَقْرَبِ لَمْ يَرَ الْحُسْنَى؛
هر کس مسافرت یا ازدواج کند، در حالی که قمر در عقرب باشد ، خوبی نمی بیند ».(4)
از این روایت و مانند آن استفاده می شود که مسافرت کردن و ازدواج نمودن در موقعی که قمر در عقرب است، کراهت دارد، البته آن چه که در روایات مکروه شمرده شده، عقد و ازدواج و انعقاد نطفه است، نه آمیزش. ممکن است جهت و علتش آن باشد که در زمان قرار گرفتن قمر در برج عقرب , تشعشعاتی از ماه ساطع گردد که برای نطفه و جنین مضر باشد.
منشأ قدرت و خاصیت تأثیر گذاری حوادث طبیعی همانند قمر در عقرب بودن خواست و اراده خدا است. بر خلاف آن چه برخی عوام و منجمان و كاهنان اظهار می دارند، نه آن ها و نه هیچ چیز دیگری از خود هیچ گونه استقلال و اثری ندارد. جماع در شب‏های دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه یا جمعه باشد. از نزدیکی کردن در شب های چهارشنبه و شب اول(غیر از شب اول ماه رمضان که مستحب است)، وسط و آخر ماه قمری و نیز شب های ماه گرفتگی و طوفان های شدید پرهیز کنند. (5)
بنابراين امور زندگي را با تدبير و آينده نگري، توكل به خدا و دعا و صدقه بايد دنبال نمود و به هدف رسيد.

پی نوشت ها :
نوشت ها:
1 . قمر (54) آیه 19.
2. فصلت (41) آیه 16.
3 . دخان (44) آیه 3.
4. شیخ صدوق، من ‏لایحضره ‏الفقیه، موسسه النشر الاسلامی - قم، 1413 ه ق، ج 2،ص267, باب الأیام و الأوقات التی یستحب فیه؛
5. محمد بن الحسن الحر العاملی، الوسایل الشیعه، موسسه آل البیت - قم ، 1409 ه ق، ج 11 ، ص 373.